Ranice po telu- Herpes

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
tinar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 11, 2007 4:42 pm

Ranice po telu- Herpes

Post od tinar »

Na levoj strani cela sam uvek imala manji ekcem, perutavu kozu i sl. Onda sam primetila neku ranicu, ali sam mislila da je to od slucajnog cesanja. Medjutim, jedno jutro sam se probudila i na istom mestu se pojavilo ogromno crvenilo i nesto slicno lisajevima, pa sam pomislila na ekcem. Ali nije proslo posle par dana, pa mi je jedna drugarica rekla kako se to njoj desava svake godine na istom mestu i da je to herpes. Svakako, to sad prolazi polako, susi se i smiruje al sam primetila na drugom delovima tela- na levoj preponi, levom delu donjeg stomaka, levom ramenu i izmedju grudi ranice koje se velikom brzinom razvijaju u kraste iako ih uopste ne dodirujem.
Ono sto me plasi jeste sto sam pre nekoliko godina imala herpes zoster. Medjutim, sad ne osecam nikakve bolove ali se jako bojim sta bi te ranice mogle da budu, jer su dosta bolne na dodir i vrlo brzo se sire.
Odgovori