Rane na polnom organu i fleke na licu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
czox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 15, 2014 12:21 am

Rane na polnom organu i fleke na licu

Post od czox »

Izvinjavam se ako ovu temu nisam smestio u prikladan odeljak foruma, jer ne mogu da odredim kojoj kategoriji pripada
(Gastroenterologija? Urologija? Dermatologija?). Ukoliko je potrebno moderatori je mogu premestiti na pravo mesto.

Imam 45 godina, oženjen sam, otac dvoje dece. Osim činjenice da sam trenutno nezaposlen i uobičajenih svakodnevnih
sitnica, nemam nekih posebnih problema u životu. Nemam "izleta" van braka.

U poslednjih nekoliko godina, povremeno (3-4 puta godišnje), mi se dešava sledeća situacija:

Iznenada, obično u toku noći, osetim izuzetan bol u stomaku koji me probudi iz sna.
Odmah nakon toga odem u wc jer osećam potrebu da ispraznim creva.
Nakon 10-15 minuta nesnosnih bolova, vrtoglavice i osećaja da ću izgubiti svest, uspevam da ispraznim creva.
Izmet je svaki put identičan - intenzivnog mirisa, gustine istopljene čokolade.
Nakon pražnjenja nestaju tegobe i sve se vraća u normalu.

Ovoj pojavi nisam pridavao veći značaj jer se relativno retko javljala i uvek sam to pripisivao nekoj hrani koja mi nije odgovarala.
Na žalost nisam uspeo da primetim neku vezu između vrste hrane koju sam konzumirao i tegoba koje sam opisao.

Pre nekoliko meseci opisani scenario je upotpunjen još nekim veoma čudnim detaljima:

Tokom pražnjenja creva osetio sam jako peckanje u predelu polnog organa.
Nisam u datom momentu tome pridavao veliki značaj jer su mi bolovi u stomaku odvlačili pažnju.
Naslonio sam glavu na radijator i čekao da se sve završi.
Sledeće čega se sećam je bio glas moje žene koja me doziva i pokušava da uđe u kupatilo.
Ja sam ležao na zemlji i nisam mogao da se setim kako sam tamo dospeo.
Tada smo zaključili da sam verovatno zaspao na wc šolji i nakon toga pao na pod.
Kada sam došao sebi primetio sam da imam dve poprečne rane na polnom organu.
Jedna je bila u samom korenu a druga oko 1 cm niže. Obe rane su bile duge oko 3 cm a širina i dubina pukotine po 2 mm.
Obe rane su bile krvave ali nije bilo intenzivnog krvarenja i oticanja krvi.
Nakon pranja vodom, rane sam tretirao tečnim kiseonikom.
Istovremeno su mi se na licu pojavile dve manje fleke, elipsastog oblika, koje su počele da me peku.
Te rane su izledale kao kada se površinski sloj kože odere nekim grubim predmetom.
Svrab i peckanje su se nastavili u naredna 2 dana zatim su nastale kraste koje su vremenom otpale.
Rane na polnom organu su, uz pomoć tečnog kiseonika, sanirane za nekoliko dana i sve se vratilo u normalu.

Pre nekoliko dana mi se desila skoro potpuno ista stvar:
Bolovi u stomaku, odlazak u wc, mučenje 10-15 minuta uz vrtoglavicu i osećaj da ću izgubiti svest, pražnjenje creva,
izmet iste gustine i mirisa kao u prethodnom slučaju, otvaranje istih rana na polnom organu, pojavljivanje fleke na licu
koja je pekla naredna 2-3 dana.
Trenutno na licu imam krastu koja je u fazi sušenja.
Rane na polnom organu tretiram tečnim kiseonikom i stanje se smiruje tj. rana zarasta.

Zaključio sam da ne može biti slučajnost da se niz (naizgled nepovezanih) događaja dogodio istim redosledom.

Zabrinut sam jer ne znam o čemu se radi. :o
Odgovori