Pojavila mi se rana (vise lici na neku pukotinu) sa leve stane usana. Trazio sam po interneti u lici na heilitis ali nisam siguran da je to jer mi se pocelo pojavljivani pre jedno godinu i po dana kada sam isao kod zubara da mi cisti kamenac. Pre toga to nisam imao.
Prvo sam mazao sa panteneol masti i nestajalo je, sada se opet pojavilo i vec par dana mazem ali se nista ne povlaci.
Da li neko mozda zna sa cim jos moze da se maze kako bi se povukla jer me nervira? Kako zinem tako ta ranica pukne i pece.
Mozda nije heilitis jer sam citao da se tako nesto pojavljuje posle zubarske intervencije i da se morao otici kod zubara kako bi uzeo bris i poslao u laboratoriju, da se vidi sa kojim si bakterijom zarazen. Meni je od prvog puta pa do danas pomagala pantenol mast i uvek se povlacilo nakon dan-dva ali sad nikako da se povuce.
rana sa leve strane usana
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: rana sa leve strane usana
То је ствар хигијене и углавном је гљивична инфекција. Може да се добије од чаше, флаше или код зубара који не пази на хигијену онако како би требало.
Пантенол ти помогне у регенерацији коже под условом да се организам избори са инфекцијом. Ја у таквим случајевима користим Прополис крему коју прави Пчеларска кућа Ковачевић. Можда има и нешто слично од прополиса, па пробај.
Пантенол ти помогне у регенерацији коже под условом да се организам избори са инфекцијом. Ја у таквим случајевима користим Прополис крему коју прави Пчеларска кућа Ковачевић. Можда има и нешто слично од прополиса, па пробај.
Re: rana sa leve strane usana
Hvala na odgovoru.
Imam neku mast koja se zove Probaza pa cu probati mazati sa njom, isto je na bazi propolisa.
Imam neku mast koja se zove Probaza pa cu probati mazati sa njom, isto je na bazi propolisa.