Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
zar niko nema pojma ,,,,, ? ili pak da kaze neshto zanima me
NAPOMENA : flekitza: "nisam struchnjak ... ali sve postove u kojima dajem savet , jesu ono shto ja korisitm, na osnovu konsultacije sa nekim od mojih doktora. budite mi ok !!"
Ni na mojoj kutiji nema Ali sam pogledao sastav... Pa po onome sto sam video, rekao bih da je rok upotrebe neogranicen, e sad ako ti stoji vec 10 godina na polici, ne moras ga koristiti
NAPOMENA : flekitza: "nisam struchnjak ... ali sve postove u kojima dajem savet , jesu ono shto ja korisitm, na osnovu konsultacije sa nekim od mojih doktora. budite mi ok !!"
Draga Flekitze, talk je jedno od najnereaktivinijih jedinjenja u farmaciji. Recju, ne reaguje skoro nisacim, tako da mu sastav (pa i kvalitet) ostaje nepromenjen duuugo vremena. Takodje je i lipofilan (znaci da ne reaguje sa vodom, niti je `prima`) stoga predstavlja nepovoljan medijum za razvoj mikroorganizama (i sa te strane si sigurna )
Dakle, bezbedno ga mozes kotistiti duuugo, duuuuugo