Psorijaza i ribice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

mbacac2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 29, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od mbacac2 »

Počela sam tretman s ribicama.Sada sam na sedmom danu ,počeli su se vidjeti rezultati.Više nema ljuskica, koža je glađa, crvenilo je još tu ali gdje su plakovi u sredini polagano nestaje crvenilo.Više ne osjećam svrbež na koži i nije više tako upaljena.
sandi2004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 01, 2004 2:00 am

Post od sandi2004 »

Poznato je da se psorijaza sa ribicama rjesava u Turskoj vec odavno.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Novost je da mi se javio pre par dana generalni distributer ribica za Balkan, tako da ih ubrzo mozemo ocekivati i u Beogradu. Jedna ribica ce kostati oko 20 eura pa ko voili nek izvoli!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
kiki22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 21, 2004 12:43 pm

Post od kiki22 »

molim sve koji znaju nesto vise o ribicama da mi jave..imam psorijazu i htjela bih kupiti ribice...Gdje ih mogu kupiti?
goranai
Saradnik

Post od goranai »

generalni zastupnik za Ribice za Balkan je trenutno u Austriji i trazi osgovarajuce uslove za uzgoj ribica koji nisu sasvim jednostavni, a ribice nisu jeftine. Nadam se da ce uskoro problem biti resen. Ne znam da li je bolje da malo sacekate ili da pokusate u Hrvatskoj.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Dobrodosle ribice!
Mira S
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 02, 2005 6:23 pm

Vec su stigle

Post od Mira S »

ja sam sasvim slucajno dosla do informacije da garra rufa postoje u beogradu i vec sam bila na nekoliko terapija. rezultati su stvarno zapanjujuci i od srca preporucujem svima koji imaju psorijazu ili slicne probleme sa kozom da probaju. tretman je veoma prijatan i opustajuci.
pjupi65
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2005 7:16 pm
Kontakt:

Tretman ribicama

Post od pjupi65 »

Ljetos sam svoj godišnji odmor proveo u prekrasnom gradu Puli sa svojom familijom.
Iskoristio sam ugodno s korisnim i proveo 21 dan terapije s Garra rufa ribicama, kako bi riješio svoju psorijazu. Prvo sam bio skeptičan ali rezultat se ubrzo počeo vidjeti i vrlo sam sretan radi toga. Ljudi more vam je pred nosom a tek plaže, milina...
Iskoristio sam more, sunce i Garra rufa ribice.
Želim da se zahvalim obitelji Baćac na ugodnom prijemu.
natural
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2005 12:33 pm

Post od natural »

Moze li mi neko konkretno objasniti sta se radi sa ribicama/koliko ih treba...itd
Nesto sam davno nacula za tako nesto ali eto vi sto imate iskustva...

pjupi65, a kako si dosao do te obitelji Bacac? Vidim po nacinu govora da si iz tih krajeva. Da li primaju i nas iz ovih krajeva :( .
Ovo ozbiljno pitam ne pokusava pokrenuti nikakvu raspravu na nacionalnoj osnovi. Joooj, gde smo dosli kad ovo moram unapred navoditi :roll:
natural
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2005 12:33 pm

Post od natural »

Hvala na brzom odgovoru.
Sada tek vidim da si i ti Bacac, ovo je bila mala reklamica :wink:
Ipak hvala bice mom prijatelju od velike koristi.
mbacac2
Novi član
Novi član
Kontakt:

Ribice

Post od mbacac2 »

Ispalo je tako, kako je. U biti ribice su nabavljene radi mene same, jer ja imam psorijazu i one su mi puno pomogle u spriječavanju bolesti.
mbacac2
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od mbacac2 »

sandi2004 napisao:Poznato je da se psorijaza sa ribicama rjesava u Turskoj vec odavno.
Istina, ljekovita svojstva poznata su već četri stotine godina.
lancemi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 8:01 pm
Kontakt:

Post od lancemi »

Ja sam takodje bila na ovoj vrsti tretmana, samo u Beogradu. Nije nista strasno. U toku terapije sedi se u bazenu sa ribicama *nista se ne radi, ne znam koliko ih ima, i one grickaju naslage od psorijaze. U pocetku malo golica ali se brzo naviknete. Rezultati su stvarno fantasticni.

:P
bayalp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 12, 2006 1:03 pm

Post od bayalp »

OK ja se mučim psorijazom ima nekih destet godina. Davno sam imao velike fleke po tijelu ali sam nekako to zaliječio, ali bolest se ponovo vratila. Sada Nešto manje imam po tijelu, ali glava mi je čitava zahvaćena zajedno s kapcima očiju ! Hvala bogu lice nije. I sada bih pitao ove koji su bili na tretmanu s ribicama, je li se bolest i jednom od njih vratila. I može li mi tko poslati kontakte tih ljudi koji imaju te ribice. Hvala !
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Post od Duskoo »

Molim vas recite migde se mogu obratiti za taj tretman uBeogradu
Odgovori