Mozete da probate kremu za crnjene sa oznakom DM kupuje se u prodavnici gde i ostali preparati Balea, u prodavnici na spratu RK Terazije.
Uzela sam malu tubu za lice i super se pokazala. Nema fleka, ravnomerno se skida. Ne secam se koja je cena, ali znam da je pristupacno.
PRobala sam sam Dior-ovu za lice i telo, izlazile su mi fleke, Nivu u spreju - smetao mi je miris. Neku nasu domacu ali ova mi bas super i boja je fina bronzana, nekako prirodna.
Prskalicama s'bojom do preplanulog tena, da li ste probali?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
- zabrinuta75
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am
Prskanje u salonu
Ne bih ja rizikovala da se mazem sama. Kada sam otvarala ovu temu, mislila sam na vasa iskustva sa crnjenjem prskalicama u kozmetickim salonima (air-brush sistem).
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 9:36 am
Air-brush sam probala na sajmu kozmetike (kada je bio na sajmu, pre ovog u Interkontinentalu). Meni je smetalo jer kada te isprsaku boja ti udje u svaku poru, i meni se cinilo kao da imam ima milion mitisera po licu. Trazila sam jacu boju i posle pola sata setanja sajmom mora sam da zbrisem kuci jer sam imala utisak da me gledaju kao da sam pregorela u solarijumu + sva sam se caklila, izgledala sam kao da sam se namazala uljem.
Znaci, ko se prska pravo kuci i bez kupanja.
Posle 2 sata ja sam pocela da crnim jos jace i onda sam se istripovala da cu do uvece biti crna kao ugalj i oprala sam se. Medjutim kada sam oprala boju, ona jeste primila malo, ali sam tada sprala i one moje umisljenje mitisere. Mislim da je ok, ali posto meni crnjenje ne treba za celo telo, i kremica iz tube mi zavrsava posao.
Znaci, ko se prska pravo kuci i bez kupanja.
Posle 2 sata ja sam pocela da crnim jos jace i onda sam se istripovala da cu do uvece biti crna kao ugalj i oprala sam se. Medjutim kada sam oprala boju, ona jeste primila malo, ali sam tada sprala i one moje umisljenje mitisere. Mislim da je ok, ali posto meni crnjenje ne treba za celo telo, i kremica iz tube mi zavrsava posao.