Ja sam poceo veooma ozbiljno da razmisljam da krenem sa finasteridom, posto, iskreno, ne vidim rezultate od minoksidila (iako sam ga tek od pre 3 nedelje poceo redovno utrljavati 2 puta dnevno), mada mozda ova kombinacija sa tretinoinom pomogne, ali jednostavno ne zelim da mi posle bude zao sto nisam sve probao,a i cuo sam da minoksidil u sinergiji sa finasteridom bolje deluje.
E sad svako ko ima iskustva sa finasteridom bi mi znacio... Posebno me zanima da li finasterid moze da utice na sterilnost i da li se negde kod nas moze kupititi i po kojoj ceni...
Ja bih u slucaju da ga ne nadjem uzeo proscar ( takodje finasterid, ali od 5 mg, koji je negde oko 3200 din. 28 tableta), pa me zanima da li je ako se koristi u svrhu alopecije obavezno finasterid uzimati u dozi od 1 mg dnevno, ili moze rezimo 1,25 mg posto ne znam kako da podelim jednu tabletu na 5 delova!?
Pozdrav
Propecia (finasterid)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Alopecija
Efekat minoxidila treba da sacekate 3 meseca.
Ukoliko krenete sa finasteridom, može doći do jedne vrste seksualne disfunkcije.
Bolje bez kose, nego bez...
Ukoliko krenete sa finasteridom, može doći do jedne vrste seksualne disfunkcije.

Bolje bez kose, nego bez...