Propecia (finasterid)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Bane_24
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Apr 06, 2005 12:48 am

Propecia (finasterid)

Post od Bane_24 »

Ja sam poceo veooma ozbiljno da razmisljam da krenem sa finasteridom, posto, iskreno, ne vidim rezultate od minoksidila (iako sam ga tek od pre 3 nedelje poceo redovno utrljavati 2 puta dnevno), mada mozda ova kombinacija sa tretinoinom pomogne, ali jednostavno ne zelim da mi posle bude zao sto nisam sve probao,a i cuo sam da minoksidil u sinergiji sa finasteridom bolje deluje.
E sad svako ko ima iskustva sa finasteridom bi mi znacio... Posebno me zanima da li finasterid moze da utice na sterilnost i da li se negde kod nas moze kupititi i po kojoj ceni...
Ja bih u slucaju da ga ne nadjem uzeo proscar ( takodje finasterid, ali od 5 mg, koji je negde oko 3200 din. 28 tableta), pa me zanima da li je ako se koristi u svrhu alopecije obavezno finasterid uzimati u dozi od 1 mg dnevno, ili moze rezimo 1,25 mg posto ne znam kako da podelim jednu tabletu na 5 delova!?
Pozdrav
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Ne utice na sterilnost ali utice na interes za devojke. I deluje samo dok se uzima
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Alopecija

Post od mr ph. Silvio »

Efekat minoxidila treba da sacekate 3 meseca.
Ukoliko krenete sa finasteridom, može doći do jedne vrste seksualne disfunkcije. :(
Bolje bez kose, nego bez... :)
Odgovori