Promene na mladežu ili bradavici

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Davorin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 01, 2009 12:20 pm

Promene na mladežu ili bradavici

Post od Davorin »

Ovako imam 31 godinu. Prije godinu dana pojavila mi se izraslina na ruci ispod pazuha. Nisam siguran da li je u pitanju mladež ili bradavica. Mislio sam da je bradavica pa sam je pokušao skinuti smokvinim mlekom. Nakon toga ova izraslina je promenila boju, počela da raste i boli. Kod doktora sam naručen tek za 7 dana a ovo me izluđuje. Najveći problem je što je moj otac u 32. godini imao mladež koji je počeo da raste i na kraju se ispostavilo da je u pitanju maligni mladež. Operacijom su mu odstranili ne samo mladež nego i poveći dio leđa (rupa prečnika 14cm). Ovaj moj mladež ili bradavica je veličine borovnice, tamno crvene boje i izgleda da će otpasti sam-a jer visi na malom djelu kože tankom kao konac, ali to je tako već mjesecima, a on-a ne otpada. Da li je neko imao slično iskustvo ili možda neko zna šta je u pitanju mladež ili bradavica?
Odgovori