promene na kozi lica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
dejanica_18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 2:27 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

promene na kozi lica

Post od dejanica_18 »

Pijem Logest(kontracepcija) vec nekih 6meseci od tada mi se stanje koze pogorsalo,bila sam kod kozmeticara i dermatologa rekli su mi da je rec o bubuljicama koje oni nazivaju"grozdovi",nisu jako uocljive,izgledaju kao podkozne ,razlika je samo sto se ne uklanjaju kozmetickom iglicom...jako se tesko otklanjaju,ostaju oziljci...receni mi je da organizamu treba 3 meseca da izbalansira hormone,i da ce se nakon toga promene povuci,ali stanje se ne popravlja! ima li neko iskustva sa ovakvim poremecajima i da li moze da mi preporuci neki preparat ? inace,logest su pilule koje sadrze najmanji nivo hormona tako da promena pilula ne bi bila ucinkovita!

hvala
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Očigledno je da su akne koje imaš hormonski izazvane, pa nema svrhe koristiti neke kreme, treba uzrok da se leči. Posavetuj se sa ginekologom o promeni pilula, ima ih jos sa istim (ili manjim) nivoom hormona kao što su Jasmin ili Mercilon. Bolje menjaj pilule, kremice bi ti samo trenutno pomogle, a možda i ne bi.
Pozz,
Dragana
Odgovori