Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pre nekoliko meseci sam primetila promenu prvo ispod jedne dojke i sada je vec pocelo da se siri izmedju grudi i na gornjoj strani grudi. Na dodir izgleda kao suvi predeo koji se posle nekog vremena peruta ali i dalje ostaje prisutan. Nemam svrab. Pokusala sam na puno nacina da to hidriram posto inace imam suvu kozu ali nista nije pomoglo. Koristim pilule za kontracepciju i pijem tablete za gvozdje posto sam vec duze vreme anemicna.
Da li moze neko da mi da odgovor o cemu moze da se radi ili gde bi bilo najbolje da se obratim? Hvala unapred.
То је реакција на грудњак. Мораш боље да га переш и испираш. Кожу мажи Галеникином Пантенол кремом или Прополис кремом коју прави пчеларска кућа Ковачевић.
To su tablete za koje nisam sigurna da postoje na nasem trzistu- Niferex. A stolica mi je normalna, jedino sto je tamnijan od kako pijem preparate za gvozdje, ali to je valjda normalna pojava. Je li moguce da je od omeksivaca, posto bas koristim velike kolicine u pranju vesa?
Ja sam i sama zdravstveni radnik pa vec neko vreme kombinujem sve navedeno sa gvozdjem, samo sto su to strani proizvodjaci zato sto ne zivim u Srbiji.. Ja trenutno imam kapi propolisa pa me interesuje da li moze da upali kao zamena dok mi ne stigne krema? Hvala puno na savetima Nadam se da ce se to poboljsati uskoro..
Надам се да си бар нешто погледала од препорука за препарате, али искрено сумњам с обзиром на твој коментар јер би у противном видела да се ради искључиво о страним произвођачима.
Прополис би могао да те пече ако је алкохолни раствор.