Prof. Mica Milojevic

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kjarax
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 11:25 pm

Prof. Mica Milojevic

Post od kjarax »

Da li bi neko mogao da mi da kontakt telefon ovog doktora i ukoliko imate i neka skustva sa njim...
micici
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:31 pm

Post od micici »

Moja porodica i ja smo nekada bili njegovi pacijenti i nemam dovoljno dobrih reci da ga nahvalim. Ne znam da li je bolji lekar ili bolji covek ili prijatnija i uctivija osoba ili obrazovanji sagovornik na brojne teme.

Takodje pokusavam vec nekoliko godina da mu udjem u trag i cak sam trazila pomoc i na forumima. Svojevremeno sam dobila neki kontakt telefon, ali uprkos poruci koju sam ostavila sa molbom da mi se javi, nisam dobila nikakav odgovor.

Stoga se pridruzujem molbi iz gornejg posta, ako neko zna kako doci do njega, da pomogne i nama ostalima.
B81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2012 8:00 pm

Re: Prof. Mica Milojevic

Post od B81 »

Da li neko zna kako mogu da zakazem pregled kod prof Milojevica? Neki kontakt telefon, mejl?
Cujem da se njegova zena bavi, izmedju ostalog, i uklanjanjem promena sa koze, oziljaka...da li je neko imao iskustva sa njom? Zapravo mi trebaju oboje. :D
PoliklinikaMilojevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 09, 2014 10:25 am

Post od PoliklinikaMilojevic »

kod prof milojevica pregled mozete zakazati u njegovoj Poliklinici u Visegradskoj 29, 11000 Beograd. Profesor licno pregleda utorkom, sredom i cetvrtkom jer ostalim danima radi i predaje na Univerzitetu u Parizu.

Pregled kod profesora je 8.000rsd, a kontrola 4.000rsd. Najvise se dolazi 1-2 jer profesor u medjuvremenu resi vas problem. Ukupno na lecenje potrosite do 16.000rsd za 3 meseca.

Kontakti Poliklinike:
011/3065773
065/3065773
[email protected]
micici
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:31 pm

Post od micici »

Najlepse hvala za info. U medjuvremenu sam ga i sama pronasla i malo je reci da kazem koliko sam zadovoljna.
Odgovori