Problemi sa kozom

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Problemi sa kozom

Post od Wlada »

1. Problem. Imam masnu kozu i bubuljice, pa me zanima da li postoji neki lek za to. I da li postoji neki gel za tusiranje koji isusuje kozu...?

2. Problem. Masna kosa i perut... Da li ima neki sampon PROTIV peruti i masne kose??? Sta sve nisam probao...
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Masna koza,,kosa, perut

Post od mr ph. Silvio »

Zdravoo Vlado,
koliko imate godina sta ste do sada koristili od preparata za lecenje/negu?
Pomoci ima!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

probaj Da posaljes sliku promena na kozi. Da se odredi stadijum akni i da li su udruzene sa seboroicnim dermatitisom
Za perut probaj Squaphan P ili S ako imas vise izrazene naslage
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Masna koza, akne, masna kosa

Post od mr ph. Silvio »

Mozete doci i na besplatan pregled, svakog utorka. Telefon za zakazivanje je 557-553. Pozdrav!
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Post od Wlada »

85. sam godiste, i ne znam sta nisam koristio za kozu i za perut...
Barem su televizije pune reklama o tome...

Poslacu sliku prvom prilikom...

Rekli ste mi :"Za perut probaj Squaphan P ili S ako imas vise izrazene naslage" Sta je to, i gde mogu da nabavim, i kakve naslage???
Moze malo objasnjenja?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Mogu se javiti dve varijante peruti-Ljuskaste masne naslage peruti na kosmatom delu koze glave za Sampon Squaphan S ili prasinasta sedefasta perut za Squaphan P firma URIAGE ima u bolje snabdevenim apotekama. sadrzi Mikonazol, klimbazol i ulje cajnog drveta. Deluje na svih 7 tipova pitirosporona-malasezija gljivica koje se i u normalnom stanju mogu naci na kozi
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori