1. Problem. Imam masnu kozu i bubuljice, pa me zanima da li postoji neki lek za to. I da li postoji neki gel za tusiranje koji isusuje kozu...?
2. Problem. Masna kosa i perut... Da li ima neki sampon PROTIV peruti i masne kose??? Sta sve nisam probao...
Problemi sa kozom
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Masna koza,,kosa, perut
Zdravoo Vlado,
koliko imate godina sta ste do sada koristili od preparata za lecenje/negu?
Pomoci ima!
koliko imate godina sta ste do sada koristili od preparata za lecenje/negu?
Pomoci ima!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
probaj Da posaljes sliku promena na kozi. Da se odredi stadijum akni i da li su udruzene sa seboroicnim dermatitisom
Za perut probaj Squaphan P ili S ako imas vise izrazene naslage
Za perut probaj Squaphan P ili S ako imas vise izrazene naslage
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Masna koza, akne, masna kosa
Mozete doci i na besplatan pregled, svakog utorka. Telefon za zakazivanje je 557-553. Pozdrav!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Mogu se javiti dve varijante peruti-Ljuskaste masne naslage peruti na kosmatom delu koze glave za Sampon Squaphan S ili prasinasta sedefasta perut za Squaphan P firma URIAGE ima u bolje snabdevenim apotekama. sadrzi Mikonazol, klimbazol i ulje cajnog drveta. Deluje na svih 7 tipova pitirosporona-malasezija gljivica koje se i u normalnom stanju mogu naci na kozi
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.