problemi sa kozom na dlanovima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
trnoruzica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 9:26 pm

problemi sa kozom na dlanovima

Post od trnoruzica »

eh ovako..vec evo druga godina kako mi na dlanovima koza puca,ljusti se,pocrveni,postane hrapava...sve ovo odjednom....ne svrbi me uopste,ne boli takodjer...samo eto smeta ovo sto ovako puca(kad se otvori postane ranica kao kad se porezete papirom)...smeta mi kad dodjem u kontakt sa suhim materijama,npr.ako preturam po odjeci,diram zemlju,i sl......u krajnjem slucaju koza na kompletnoj povrsini dlana se zategne i ne mogu ispraviti prste normalno,ne dozvoljava mi koza da ispravim dlan skroz....vec neko vrijeme preslo mi je to sve i na povrsinu prsta.....bila sam kod dermatologa-kofol mi dali neke kreme,ali nista ne pomaze...dlanovi mi izgledaju ko da imam 80 godina-znaci puni su nekih linijica i koza izgleda smezurano......pomozite ljudi ako ko zna sta...jako bih bila zahvalna ako ko sta kaze :-)
savast
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 21, 2011 9:58 am

Re: problemi sa kozom na dlanovima

Post od savast »

Imao sam godinama sličan problem . Pre par meseci sam na preporuku prijatelja kupio jedan biljni preparat koji se zove Zaštitna Krema Jelena. Ova krema mi je potpuno regenerisala kožu tj. povuklo se i perutanje i crvenilo. Nakon toga sam posetio i sajt proizvođača www.jelenaforum.com gde sam video da je odlična i za razne druge probleme sa kožom pa je sada koristi i moja ćerka za pubertetske akne i bubuljice. Rezultati su odlični . U svakom slučaju moja topla preporuka.
Poz
Odgovori