Problem sa udarenim noktom, molim pomoć

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

palchica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 03, 2013 5:22 pm

Re: Problem sa udarenim noktom, molim pomoć

Post od palchica »

pokretljivost je dobra, za sad je sve u redu i iskreno se nadam da će tako ostati. jedino što primećujem kao potencijalni problem jeste to što izgleda da mi se od siline udarca jedan ugao nokta odvojio od tkiva, i to u predelu koji još nije izrastao, dakle još uvek ispod kože. za sad ne boli, ali šta će biti kad počne da raste - ne znam.
sutra ću otići kod svoje kozmetičarke na pedikir a u međuvremenu šaljem i ganču poruku pa ćemo videti.
aco, hvala na savetima i pomoći! :wink:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

:wink:
dusanp123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 27, 2017 1:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od dusanp123 »

dobar dan,imam jedno pitanje,fudbaler sam jednog srpskog prvoligasa, i na utakmici me je protivnicki igrac jako nagazio posle toga nokat je poplaveo i evo vec ima 2-3 meseca nokat je jos uvek plav i malo izdignut,ocekivao sam da do sada vec treba da otpadne ali i dalje nista,najveci problem je sto mi jako smeta prilikom treninga ili utakmica,svaki kontakt sa prstom predstavlja izuzetan bol,sta treba da ucinim da bi nekako sredio taj problem
Hvala vam puno :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Јави се форумашу ganco преко приватне поруке. Многима је помогао па верујем да ће и теби.
Odgovori