Problem sa licem na hladnoci
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 14, 2010 2:44 pm
Problem sa licem na hladnoci
Imam problem sa licem. Cim izadjem napolje kad je hladnije lice mi jako pocrveni tj izgledam kao da su me izujedale pcele (nije bas tako strasno) ili da imam mnogo bubuljica. Posle desetak minuta na toplom sve se povuce. Problem se javio prosle zime, preko leta OK a sad kad je zahladilo opet se javlja. U cemu je problem?
Re: Problem sa licem na hladnoci
Pokušaj sa Nevenovom kremom, meni je pomogla. Iako nemam takvih problema, ali mi svakako lice na hladnoći bude crveno i koža mi se zateže do pucanja.
Taj problem sam imala i ja, a nisam si znala pomoci i platila strasnom cenom.......vrlo rano vec posle 28g koza imi izgubila sjaj, svezinu....posle 30 pocela se tanjiti......bora na boru. Sad u 52 izgleda mi lice starije od ponekih 70 godisnjakinja!!!! Zato ako ste mlade ucinite SVE da to sprecite! Verujte zena uzasno tesko podnosi gubitak lepog tena ma kako stara bila!!!! Da sam znala sto sad znam...al. kako kazu kasno se ...... kajati
Znaci ne padajte na foru skupe i dobre kreme, narocito ne kod nas dugo stoje i gube kvalitet, peku oci i hiljadu drugih shitova navaljaju! Znaci meni je pomoglo i bar sad zaustavilo daljnje susenje koze (ne smeta mi vise hladnoca ni vrucina) najobicnije ali cisto maslinovo ulje, ako nemate priliku da nabavite pravo domace (bude gusto u frizideru gelasto) kupite ga u apoteci imaju ga i sipaju u manje bocice. Dakle pre spavanja na cisto vlazno lice naneti malo maslinovog ulja i nezno ga utrljati....kad se upije dodati nocno hranjivu kremu!!!! Zimi OBAVZNO!!!! Ja imam odlicno iskustvo s AEU TERMALE AVENE kremom! Lep osecaj iako je masnija vrlo je nezna!!!!!
Mazite se bar 30min. pre spavanja da kremica ne zavrsi na jastuku!!!!
Ujutro posle umivanja lagana hidratantna krema.....!!!!
Dodala bi da sam (mada sa ja slusala savete i zeznula se) protivnik trljanja lica mleko tonik, cuda ludila!!!! Blagi gel za umivanje (ja sad koristim intimo)
ODLICAN JE iz lice
verovale ili ne!!!! Ako jos imam kintu i za TERMALNU VODU......To je EXTRA!
Povrsmeno se poprskam i jako prija leti (sunce vrucina) zimi zbog grejanja! Pozdrav! Budite mi zdrave i lepe!

Znaci ne padajte na foru skupe i dobre kreme, narocito ne kod nas dugo stoje i gube kvalitet, peku oci i hiljadu drugih shitova navaljaju! Znaci meni je pomoglo i bar sad zaustavilo daljnje susenje koze (ne smeta mi vise hladnoca ni vrucina) najobicnije ali cisto maslinovo ulje, ako nemate priliku da nabavite pravo domace (bude gusto u frizideru gelasto) kupite ga u apoteci imaju ga i sipaju u manje bocice. Dakle pre spavanja na cisto vlazno lice naneti malo maslinovog ulja i nezno ga utrljati....kad se upije dodati nocno hranjivu kremu!!!! Zimi OBAVZNO!!!! Ja imam odlicno iskustvo s AEU TERMALE AVENE kremom! Lep osecaj iako je masnija vrlo je nezna!!!!!
Mazite se bar 30min. pre spavanja da kremica ne zavrsi na jastuku!!!!

Ujutro posle umivanja lagana hidratantna krema.....!!!!
Dodala bi da sam (mada sa ja slusala savete i zeznula se) protivnik trljanja lica mleko tonik, cuda ludila!!!! Blagi gel za umivanje (ja sad koristim intimo)

Povrsmeno se poprskam i jako prija leti (sunce vrucina) zimi zbog grejanja! Pozdrav! Budite mi zdrave i lepe!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 8:48 am
I ja imam isti problem. Jutra hladna i cim izadjem se zapalim. Malo sam na toplom i sve prodje. Ima li jos neko iskustvo sa ovakvim problem. Sta da radim. Ima li neki lek?
bubuljice se lece smirenoscu i dubokim disanjem...jer dermatolozi ti to nece reci,jer oni ne mogu da proucavaju psihicke probleme vec kozne...marinkovic.voja napisao:Imam problem sa licem. Cim izadjem napolje kad je hladnije lice mi jako pocrveni tj izgledam kao da su me izujedale pcele (nije bas tako strasno) ili da imam mnogo bubuljica. Posle desetak minuta na toplom sve se povuce. Problem se javio prosle zime, preko leta OK a sad kad je zahladilo opet se javlja. U cemu je problem?

ja sam imao bubuljice,i cim sam prestao da se nerviram i opterecujem glupostima momntalno su se povuke..
verovo ne verovo.probaj pa mi javi...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 8:48 am
Nisi razumeo pitanje.petars89 napisao:bubuljice se lece smirenoscu i dubokim disanjem...jer dermatolozi ti to nece reci,jer oni ne mogu da proucavaju psihicke probleme vec kozne...marinkovic.voja napisao:Imam problem sa licem. Cim izadjem napolje kad je hladnije lice mi jako pocrveni tj izgledam kao da su me izujedale pcele (nije bas tako strasno) ili da imam mnogo bubuljica. Posle desetak minuta na toplom sve se povuce. Problem se javio prosle zime, preko leta OK a sad kad je zahladilo opet se javlja. U cemu je problem?![]()
ja sam imao bubuljice,i cim sam prestao da se nerviram i opterecujem glupostima momntalno su se povuke..
Ovaj problem nema veze sa bubuljicama. U opisu pise da lice izgleda KAO da ima mnogo bubuljica i da se odmah povuce.
U svakom slucaju hvala.
lice ti crveni jer je osetljivo...kazem ti postoje tu razni faktori.probaj da se opustis i dises duboko...kakva god da je situacija i problem..budi smiren i opusten! znam da je tesko,ali sta da radimo drugo...monjaterzic napisao:Nisi razumeo pitanje.petars89 napisao:bubuljice se lece smirenoscu i dubokim disanjem...jer dermatolozi ti to nece reci,jer oni ne mogu da proucavaju psihicke probleme vec kozne...marinkovic.voja napisao:Imam problem sa licem. Cim izadjem napolje kad je hladnije lice mi jako pocrveni tj izgledam kao da su me izujedale pcele (nije bas tako strasno) ili da imam mnogo bubuljica. Posle desetak minuta na toplom sve se povuce. Problem se javio prosle zime, preko leta OK a sad kad je zahladilo opet se javlja. U cemu je problem?![]()
Ovaj problem nema veze sa bubuljicama. U opisu pise da lice izgleda KAO da ima mnogo bubuljica i da se odmah povuce.
U svakom slucaju hvala.