Problem sa kozom

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
petar982
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 7:43 am

Problem sa kozom

Post od petar982 »

Pre nekih mesec dan pocela koza celog tele da me svrbi. Cak mi i izlaze neke sitne blande.Neverovatan srab, sramota me da se cesem na poslu :) Nikada mi se ovo ranije nije desavalo, ne znam sta da radim.. Ako mozete da mi pomognete?pozzz
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problem sa kozom

Post od aa_aca »

Треба да провериш јетру.

Може да буде да ти не одговара сапун који користиш за прање коже или да ти је кожа превише сува. Мада, хм. Ипак провери јетру, мало из крви, мало ултразвук.

Пијеш ли кока-колу или нека слична пића? Још неку хемију да ли користиш?
petar982
Novi član
Novi član

Post od petar982 »

Pa pijem ali slabo... Pio sam neki sagorevac i nesto za snagu!! Mislis da izvadim krv i proverim jetru?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Најједноставније је из крви - за почетак.

Комбинације разних напитака ти могу доћи главе. Добро пази шта користиш и у какве се комбинације пића упушташ. Живот је један а данашњи свет пун отрова који се рекламирају као здрави.

Пиј мало више чисте воде и батали та пића, па ћеш да видиш резултат. Немој да одлажеш.
petar982
Novi član
Novi član

Post od petar982 »

ma znam... nikada vise u zivotu, nikada nisam pio nista sada reko da probam uzas!! idem sutra, da dobije uput i da vadim krv!!! Kafu, sve cu da izbacim !
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Само полако. Радикални потези ретко дају добре резултате. За почетак избаци оно за шта си сигуран да није здраво (кока-кола, енергетски...).
Odgovori