problem s kozom na ledjima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
stefanopulos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 24, 2008 11:09 pm

problem s kozom na ledjima

Post od stefanopulos »

u pubertetu mi je, pri naglom rastu, na ledjima ispucala koza....sada to izgleda kao neke strije.... vodoravne linije kao da me neko bicevao :lol: ....ovo se desilo i mom starijem bratu mada nema nikakve veze sa genetikom....preporucite mi neku kremu da bar nekako ublazim ove oziljke jer ne izgledaju bas prijatno...bojim se da nece jos vise ispucati prlikom rada vjezbi za misice
stefanopulos
Novi član
Novi član

Post od stefanopulos »

pa dajte ljudi pomozite zar je moguce da niko nista ne zna :o
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Na zalost, kreme u ovom slucaju nece mnogo pomoci. Mislim da ces samo da gubis vreme.
stefanopulos
Novi član
Novi član

Post od stefanopulos »

bicu ovaj put malo precizniji...znaci to i jesu strije koje su nastale usljed naglog rasta i nedovoljne elasticnosti koze...predpostavljam i ja da ne postoji neka krema koja ce ih potpuno otkloniti...zanima me samo krema koja ce ih izblijediti jer su roze upadljive boje...a vidim da su ove najstarije vec izblijedile i gotovo se ne primjete...cuo sam i za neku kremu Striet pa nisam siguran koliko je djelotvorna
stefanopulos
Novi član
Novi član

Post od stefanopulos »

ajde ljudi jos samo ovo mi odgovorite...hitno je :roll:
Odgovori