Prirodna Kozmetika
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Prirodna Kozmetika
Citam nize, u jednoj od tema, o stetnosti konvencionalnih kozmetickih preparata, i pronadjoh sajt na ovu temu
pa me interesuje da li neko ima iskustva sa pomenutim preparatima dr.hauschka i lavera i da li zaista mozemo verovati sertifikatima kao sto su bdih i ecocert?
Unapred hvala
pa me interesuje da li neko ima iskustva sa pomenutim preparatima dr.hauschka i lavera i da li zaista mozemo verovati sertifikatima kao sto su bdih i ecocert?
Unapred hvala
ja u svom zivotu nisam na kozu stavila nista bolje od preparata dr hauschka.
ne znam da li ima smisla da navodim sta sam sve probala..ali hajde od poznatijih
nivea, loreal, rosal, vitaskin, koto derma (magistralna), gomilu apotekarskih, lancaster, clinique, kanebo, ives r., khiels, origins, the body shop, seba med, darphin, lancome, jurlique, garnier, caudalie, korff, the world of beauty,gelle, helena rubinstein,shisheido,.....ima jos mnogo toga.. smesno je da redjam dalje..ali u svakom slucaju bilo je od najskupljih do najeftinijih..
ako ti nesto znaci moj savet, vredi pokusati..samo treba svakom preparatu dati vremena da se pokaze, osim ako vec na prvo nanosenje ne izaziva previse burnu reakciju.
ne znam da li ima smisla da navodim sta sam sve probala..ali hajde od poznatijih
nivea, loreal, rosal, vitaskin, koto derma (magistralna), gomilu apotekarskih, lancaster, clinique, kanebo, ives r., khiels, origins, the body shop, seba med, darphin, lancome, jurlique, garnier, caudalie, korff, the world of beauty,gelle, helena rubinstein,shisheido,.....ima jos mnogo toga.. smesno je da redjam dalje..ali u svakom slucaju bilo je od najskupljih do najeftinijih..
ako ti nesto znaci moj savet, vredi pokusati..samo treba svakom preparatu dati vremena da se pokaze, osim ako vec na prvo nanosenje ne izaziva previse burnu reakciju.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 8:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I JA SE SLAZEM
DA NA KOZU NE STAVLJAM NISTA STO NIJE NA PRIRODNOJ BAZI...DAKLE MASLINE PSENICA DINJA ....ALGE ...VITAMINI A I E...I TAKO OLOS KOZMETIKA JE TU NAJBOLJA A PROBALA SAM SVASTA NARAVNO DOK SE NISAM EDUKOVALA ...
eee
Moje misljenje je da su obe marke koje si navela izuzetno kvalitetne, a sto je najvaznije poseduju BDIH i eccocert sertifikate - Naravno da ovim sertifikatima mozes verovati, pa to ti je koliko ja znam najstroziji svetski standard.
Moja preporuka je lavera, jer nju sam probala, Kremu sa lipozomima za suvu kozu i prvi put u zivotu bila zadovoljna kremom koju sam kupila.
PS.
Lavera ti je i jeftinija od dr.hauschke.
Moja preporuka je lavera, jer nju sam probala, Kremu sa lipozomima za suvu kozu i prvi put u zivotu bila zadovoljna kremom koju sam kupila.
PS.
Lavera ti je i jeftinija od dr.hauschke.
za andjelu
Znam da postoji zastupnik Lavere i da je negde u Pancevu ali zaista ne znam gde je mozes kupiti, mozda u nekim apotekama. Lavera i nije bas popularna kod nas, ali vidim da Nemacka i Kanada luduju za njom. Ja sam porucila par proizvoda za suncanje sa gore pomenutog sajta(no sad vidim da je obrisan
),i ocekujem paket ovih dana. Pozdrav!

- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Link na sajt je obrisan jer je zabranjeno reklamiranje i komercijalizacija na forumu (videti http://www.doktor.rs/napomena.php ).
Pokusacemo da stupimo u kontakt sa zvanicnim uvoznikom i da obezbedimo dodatne informacije o ovim proizvodima.
Pokusacemo da stupimo u kontakt sa zvanicnim uvoznikom i da obezbedimo dodatne informacije o ovim proizvodima.

Ako trazite hemijsku Uv zastitu u Laveri - nje nema, i nije steta - jer hemijski filteri su opasni po zdravlje i ne stite od celog spektra uv zracenja.
Dermatolozi ne preporucuju hemijske, vec prirodne mineralne Uv filtere.
Lavera ima blagu uv zastitu u svim kremama a jacu mineralnu u sminci(titanijum dioksid), i naravno u antisolarnim kremama. Uz to Lavera ima ekocert i BDIH sertifikate,cak ima i oko test preporuke. cene su kao sto sam rekla, dosta nize od Dr.Hauschke koju inace ne obozavam i ne bih je iz principa kupila jer ide preko nekoliko posrednika, derikoza, pa je kod nas mnogo skuplja nego na zapadu.
A koju ti to prirodnu marku preporucujes, da ima sve ove sertifikate, nagrade, preporuke i sto je najvaznije ovakvo fantasticno dejstvo?
ps.
za dijanas
Ne kupuj kremu koja nema kompletan INCI sastav, ako nema kompletnog sastava SIGURNO nesto kriju!!!
Za one koji zele da se informisu sta je zaista prirodna kozmetika evo i linka: http://www.kontrollierte-naturkosmetik.de
Moderatore, nemoj brisati, BDIH nista ne prodaje!
Na temi "kozmetika"(citaj dibi i olos), imas pune ruke posla!
Dermatolozi ne preporucuju hemijske, vec prirodne mineralne Uv filtere.
Lavera ima blagu uv zastitu u svim kremama a jacu mineralnu u sminci(titanijum dioksid), i naravno u antisolarnim kremama. Uz to Lavera ima ekocert i BDIH sertifikate,cak ima i oko test preporuke. cene su kao sto sam rekla, dosta nize od Dr.Hauschke koju inace ne obozavam i ne bih je iz principa kupila jer ide preko nekoliko posrednika, derikoza, pa je kod nas mnogo skuplja nego na zapadu.
A koju ti to prirodnu marku preporucujes, da ima sve ove sertifikate, nagrade, preporuke i sto je najvaznije ovakvo fantasticno dejstvo?
ps.
za dijanas
Ne kupuj kremu koja nema kompletan INCI sastav, ako nema kompletnog sastava SIGURNO nesto kriju!!!
Za one koji zele da se informisu sta je zaista prirodna kozmetika evo i linka: http://www.kontrollierte-naturkosmetik.de
Moderatore, nemoj brisati, BDIH nista ne prodaje!
Na temi "kozmetika"(citaj dibi i olos), imas pune ruke posla!
Ne znam o kojim derikozama pricas. Ja kupujem Hauschku i to po ceni istoj kao na zapadu a nekada i po nizoj ceni. Jedino cene u Nemackoj jesu nesto stino nize.. jer tamo je iz ne znam kog razloga sve dosta jeftinije nego u ostalom delu evrope. Inace, kupujem kod generalnog zastupnika za Dr H koji je u Beogradu.