prirodna kozmetika

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
snzn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 12:29 pm

prirodna kozmetika

Post od snzn »

Slatkaa, ja koristim prirodnu kozmetiku logona i prezdovoljna sam. Lice mi je fantastčno. Svi hvale moj porculanski ten i nežnu kožu, ali su i dalje ljudi skeptični prema prirodnoj kozmetici. Ko voli hemikalije, samo napred. Ja ostajem verna logoni. U planu mi je i dr Hauschka. Inače, kupujem je u gradu u boje snabdevenim apotekama.
Pozdrav
inatur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 17, 2014 3:38 pm

Re: prirodna kozmetika

Post od inatur »

Kodnas jos nije toliko poznata ali ja koristim prirodnu kozmetiku od proizvodjaca Faith in Nature, po meni je odnos cena/kvalitet najbolji. Bez parabena i slesa su i nisu testirani na zivotinjama uglavnom gde je to moguce koriste se bio sastojci. Pronadjite na netu ima je i kod nas vredi pogledati a na sajtu je sve jako lepo napisano o sastojcima i o samim proizvodima mislim da je sajt naturkozmetika.rs. Uglavnom imaju sve ali se za neke proizvode mora cekati
Odgovori