Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Muskarac sam, imam 30 godina i pre 15ak dana sam primetio belicastu skramu koja se formira samo na glavicu i sluzokozi kao tanak film. Nisam strucan ali pretpostavljam da je u pitanju neka vrsta gljivice. Kada se uvece, pre spavanja, istusiram lako se skine svaki trag bele skrame ali ujutro ili sutradan u toku dana u popodnevnim satima vec moze da se primeti da se ona polako ponovo formira.
Potrebna mi je informacija o kojoj se bolesti radi i kako se leci.
Probajte sa pranjem Cu Zn gelom, prvo pokvasite sluzokozu a zatim uzmite kuglici Cu Zn gela i operite vodom. Prvih nekoliko dana ovaj postupak ponavljajte 1 x dnevno 3-5 dana a zatim 1-2 x nedeljno
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
goranai napisao:Probajte sa pranjem Cu Zn gelom, prvo pokvasite sluzokozu a zatim uzmite kuglici Cu Zn gela i operite vodom. Prvih nekoliko dana ovaj postupak ponavljajte 1 x dnevno 3-5 dana a zatim 1-2 x nedeljno
Jos uvek ne mogu da nadjem cu zn gel moze li mi GORANA ili neko drugi odgovoriti gde da ga nadjem