POTREBNA POMOC!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

POTREBNA POMOC!

Post od fedja »

pochele su da mi izlaze po licu potkozne velike bubuljice koje su veoma bolne u pocetku, a zatim polako prestaju da bole da bi se na kraju malo smanjile ali ostale i dalje ispod koze u obliku zrna grashka... znachi nema gnojenja i tome slichno, kao ni ozhiljaka barem za sada... uveche i ujutru ta mesta namazhem debelim slojem clindasome gela...

da li je neko imao slichna iskustva i da li neko ima neki savet?

pomoc, molim vas :cry:
fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od fic1984hr »

Ja sam imao/imam takvih problema. Stalno ali na istim mjestima te podkozne!!! Sad mi se upalila jedna, ljudi su kontali da je to zbog zuba upaljeno. Nitko nije mogao vjerovati da je to akna. Sad nakon 2 dana je bolje. Ali ostaje ipak unutra. Do sad mi je kozmeticarka to iztiskala. Treba skoro mjesec dana i vise da se ona potpuno izcisti. Nisam siguran da je to pravo rjesenje ali sta drugo - ne znam...
Imam neki koncentrat na bazi vitamina A. Kao dobar je i treba umirit te upale. Ja jos stavljam kamilicu pa to nekako ide.
I mene zanima isto sta raditi kad se pojavi takav problem?!
Mene to vec duze muci. Taman sto prode, evo je opet!
:( Ne bi te htio krivo savjetovati, ali mislim da protiv takvih se mora djelovati iznutra. Znaci antibiotikom. Necu ti ulijevat laznu nadu, ali to uopce ne prolazi tako brzo. Svi se prvo nadamo da ce to proci za tjedan dana, onda mjesec, onda pocnes brojati u kvartalima...ali traje mjesecima AKO se ne djeluje adekvatno. A i ako se djeluje, opet sporo prolazi...ali ima rezultata.
Ovo sto sam ja pijo, i sad sto uzimam treba 3-6 mjeseci za najbolje rezultate.
Odgovori