Potreban savet

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
sedoheptuloza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 11, 2012 8:03 pm

Potreban savet

Post od sedoheptuloza »

Imam jako osetljivu, dehidriranu, mešovitu kožu lica, bubuljice u središnjem delu čela, i oko nosa, gde su mi i pore proširene. Dermatolog mi je preporučila sebamed sapun za osetljivu kožu, zato što sam joj rekla da mi je jedan dermatolog bio preporučio sapun za masnu kožu lica podložnu aknama, a ja nemam akne, već one sitne bubuljice, koji mi je totalno isušio kožu. Preporučena mi je i hidratantna krema, takodje sebamed, ali mi je nekako masna, i imam osećaj da mi je još bubuljica izazvala. Kada sam joj sve to rekla, ona ništa nije promenila, i rekla da nastavim sa ovim tretmanom iako mi ne odgovara baš najbolje. Sada, posle četvrtog promenjenog dermatologa, stvarno više nemam poverenja u dermatologe. :cry:
bukipavle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 11:07 pm

Re: Potreban savet

Post od bukipavle »

Zdravoooooooooo,hajde glavu gore,slucajno listam forum i naidjem na tebe,isto sam se borila kao ti,dok nisam srela vojnu doktorkui pozalila se,dala mi je terapiju,terapija se sastoji od 3 proizvoda,jedan se pije jer problem postoji i u tvom organizmu pa izaziva to,proizvodi se ne prodaju po apotekama,ako zelis dacu ti kontakt doktorke i nemoj da se razmisljas uopste,jeste da me je kostala terapija 60 eura mesecno,koristila sam je 3 meseca ali rezultat je 100 posto,proizvodi su na bazi pustinjske biljke. :D :D :D :D :D :D
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Potreban savet

Post od x3x »

Svaka linija medicinske kozmetike ima bar po 1 kremu za dehidriranu mesovitu/masnu kozu.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori