potreban savet

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
milenacvjetkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 08, 2005 10:32 pm

potreban savet

Post od milenacvjetkovic »

Pojavilo mi se nesto po telu u obliku bubuljice ili sitne bradavice. Pre godinu dana sam primetila da mi se pojavila prva i tada sam mislila da je to mladez, ali posle odredjenog vremena u kratkom vremenskom periodu prosirilo se na jos par mesta. Bila sam kod doktora opste prakse i receno mi je da to nije bradavica, a ni mladez i da bi trebalo da se obratim nekom ko je strucan za to. Molim Vas da mi preporucite neku zdravstvenu ustanovu koja moze da resi moj problem. Mnogo sam zabrinuta posto sam primetila da se sve vise siri.
U nadi da cete da mi pomognete unapred se zahvaljujem.
Milena
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Slikajte promenu pa posaljite sliku! Kako ste opisali moglo bi da bude obolenje tipa Moluscum contagiosum. Ako ste u Beogradu dodjite u savetovaliste utorkom tel 557 553
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori