POTREBAN HITAN SAVET!!!!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
POTREBAN HITAN SAVET!!!!!!
pozdrav svima...malopre sam napravila jednu glupost i sada mi treba vash savet....dok sam se kupala sasvim mahinalno sam umesto novog uzela stari malo zardjali brijac i izdepilirala noge...od kolena pa na dole....nisu mi se pojavili nikakvi simptomi,nisam se nigde posekla ali imam po nogama neke sitne bubuljichice koje mi s vremena na vreme izadju od depilacije....nisam nijednu raskrvarila ali sam ziletom preshla preko njih...bilo je blagog peckanja shto imam i inache...odmah sam isprala dobro sapunom i vodom svaki deo koji sam presla brijacem i na ta mesta gde imam bubuljice sam stavila vatom sredstvo za dezinfekciju(proherbis),malo me je peckalo i prestalo...sada je swe o.k...nema crvenila,nista me ne pecka,ne boli.....imam samo par novih sitnih bubuljica....pa sam htela da vas pitam treba li da odem do hitne i da primim antitetanus poshto je brijac bas star(ne znam zashto ga nisam bacila),nije puno bio zardjao ali ipak....bojim se.....molim vas za brz savet i unapred vam zahvaljujem...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 10, 2009 3:51 pm
Re: POTREBAN HITAN SAVET!!!!!!
-Sanjica- napisao:pozdrav svima...malopre sam napravila jednu glupost i sada mi treba vash savet....dok sam se kupala sasvim mahinalno sam umesto novog uzela stari malo zardjali brijac i izdepilirala noge...od kolena pa na dole....nisu mi se pojavili nikakvi simptomi,nisam se nigde posekla ali imam po nogama neke sitne bubuljichice koje mi s vremena na vreme izadju od depilacije....nisam nijednu raskrvarila ali sam ziletom preshla preko njih...bilo je blagog peckanja shto imam i inache...odmah sam isprala dobro sapunom i vodom svaki deo koji sam presla brijacem i na ta mesta gde imam bubuljice sam stavila vatom sredstvo za dezinfekciju(proherbis),malo me je peckalo i prestalo...sada je swe o.k...nema crvenila,nista me ne pecka,ne boli.....imam samo par novih sitnih bubuljica....pa sam htela da vas pitam treba li da odem do hitne i da primim antitetanus poshto je brijac bas star(ne znam zashto ga nisam bacila),nije puno bio zardjao ali ipak....bojim se.....molim vas za brz savet i unapred vam zahvaljujem...
Posto ti niko nece odgovoriti (nemoj se naljutiti ali je pitanje trivijalno) iz navedenog razloga ajd da ti ja pomognem.Nema razloga za paniku.Kakav crni tetanus i hitna?

Ajd ti lepo veceras prosetaj te sveze obrijane nogice i ne brini nista

Pozdrav
Re: POTREBAN HITAN SAVET!!!!!!
heheheh....hwala puno....i sama sam mislila da je pitanje glupom ali u trenutku sam se bezweze uspanicila....hvala puno jos jednom:)))