Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
pozdrav svima, da li bi neko mogao da mi preporuchi nekog dermatologa (ili ordinaciju) u beogradu sa kojim je imao odlichna iskustva u lechenju akni (ili za koga zna iz tudjih pozitivnih pricha)...
potreban mi je veoma iskusan lekar ali koji isto tako prati svetske trendove u dermatologiji i poznaje najnovije kozmetichke proizvode na trzhishtu, tj. neko ko nije stao sa edukacijom 1982. godine )) mislim, nazalost, na vecinu (cast izuzecima) iz drzhavnih ustanova koji bez gledanja akni za sve preporuchuju doroslovac ili tome slichne proizvode koji naprave josh veci haos...
naime, prosao sam pubertet bez i jedne akne ali su sada u 24 god pochele da se pojavljuju po licu i u kosi, i kozha lica je pochela ekstremno da se masti... inache sam mushko...
prosto ne mogu da poverujem da na forumu koji se bavi dermatoloskim problemima niko ne mozhe da mi preporuchi bar jednog iskusnog dermatologa koji je i dalje u toku svetskih zbivanja, tj. dobrog profesionalca...
prosto ne mogu da poverujem da do sada nisi primetio da je jedan od urednika ovog podforuma, dr Gorana, jedan od dermatologa koji ima sve navedene osobine koje ti trazis.
zaista mozhe tako da izgleda ali to nije sluchaj... upravo sam dr goranu jedino konsultovao u vezi sa dermatoloskim problemima, pa sam i pretpostavio (mozda brzopleto) da se doktorka posvetila profesuri i nauchnom radu i da ne prima pacijente, jer valjda bi mi rekla da joj se javim u ordinaciji... najvishe bih voleo kada bi dr gorana radila sa pacijentima ali kao shto rekoh mislio sam da je njena dobra volja shto nam pomazhe na forumu...
dakle, u jednom si u pravu, trebao sam odmah da pitam dr goranu da li radi sa pacijentima a ne da izvlachim kojekakve zakljuchke...
i da, profil dermatologa koji trazhim preslikan je upravo od profila dr gorane ))
Ja mogu da ti preporucim dermatologa kog koga sam ja isla dve, skoro tri godine. Naravno, to sam isla, nekada na redovne kontrole, a nekada samo na preglede. U pitanju je dr.Lalosevic. Nalazi se u ulici Ivana Milutinovica u Beogradu! Pa ako zelis jos neki podatak javi mi se.
U pitanju je stariji doktor,koji je sada i u penziji, primarijus. Mene je jednom oslobodio muka. Ali na kraju sam sama shvatila da ja samo trebam da idem na redovna ciscenja i da negujem lice. Od tada ja sam ok sa licem, izadje po koja, ali to je nista u odnosu na ranije.
Iskreno,imam neke primedbe na doktora, ali moram da kazem da me je spasao akni kada su bile najgore.Jeste da me je skupo kostao, ali izlecio me je.