Hvala unapred
Potkozni cvoric na ramenu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Potkozni cvoric na ramenu
Pre nekog vremena pojavila mi se na ramenu okrugla izraslina, precnika oko 1cm. Nije crvena jer se nalazi ispod koze,i ne boli me,ali je tvrda na dodir. Interesuje me da li neko moze da mi kaze sta bi to moglo da bude
Hvala unapred
Hvala unapred
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Potkozni cvoric na ramenu
Masno tkivo? Atreom?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Potkozni cvoric na ramenu
Draga to ti je masno tkivo. Ja imam par komada po telu a jedan mi je bas na nezgodnom mestu (ispod paziha). Ponekad zna i da se upali, pa su to muke dok prodje. Inace je velicine graska, al kad se upali bude bas veliko. I treba bas dosta vremena da se smiri upala.
Nemoj da brines, to nije nista. Ako ne smeta nemoj da ga diras.
I ja sam se prestravila kad sam to napipala, imala sam oko 9 godina a sad imam 31.
I sad se stalno tripujem zbog te kvrzice, al kontam da je nesto ne daj boze opasno, ne bih ja krstarila po forumuma
Pozdrav
Nemoj da brines, to nije nista. Ako ne smeta nemoj da ga diras.
I ja sam se prestravila kad sam to napipala, imala sam oko 9 godina a sad imam 31.
I sad se stalno tripujem zbog te kvrzice, al kontam da je nesto ne daj boze opasno, ne bih ja krstarila po forumuma
Pozdrav