Potkozni cvoric na ramenu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
nixidux
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 2:21 am

Potkozni cvoric na ramenu

Post od nixidux »

Pre nekog vremena pojavila mi se na ramenu okrugla izraslina, precnika oko 1cm. Nije crvena jer se nalazi ispod koze,i ne boli me,ali je tvrda na dodir. Interesuje me da li neko moze da mi kaze sta bi to moglo da bude :-?
Hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Potkozni cvoric na ramenu

Post od tamaraft »

Masno tkivo? Atreom?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
pigi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 12:10 pm

Re: Potkozni cvoric na ramenu

Post od pigi »

Draga to ti je masno tkivo. Ja imam par komada po telu a jedan mi je bas na nezgodnom mestu (ispod paziha). Ponekad zna i da se upali, pa su to muke dok prodje. Inace je velicine graska, al kad se upali bude bas veliko. I treba bas dosta vremena da se smiri upala.

Nemoj da brines, to nije nista. Ako ne smeta nemoj da ga diras.

I ja sam se prestravila kad sam to napipala, imala sam oko 9 godina a sad imam 31.
I sad se stalno tripujem zbog te kvrzice, al kontam da je nesto ne daj boze opasno, ne bih ja krstarila po forumuma :lol:

Pozdrav
Odgovori