Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Probaj Acne Intensive Formulu! Meni je ona skorz OK u kombinaciji sa sebamed zelenim sapunom ili Dermix sapunom od kozijeg mleka.Violeta 88 napisao:Od svoje 16 godine imam problema sa licem,a sad mi je 25! Koža mi je jako nježna,osjetljiva i izgleda pogodna za razmnožavanje bakterija! To nisu "klasične" akne,već potkožne ciste,koje kad se pritisnu izlaze kao konac! Nisu crvene i izgledaju kao da imam pola zrna pšenice ispod kože sa malom crnom tačkicom na vrhu (odvratno)
! Najviše ih ima na bradi i između obrva! Svaki put ih ima sve više,jer se prilikom stiskanja bakterije raznose po licu! One se ne mogu ničim prikriti jer se vidi da je koža hrapava! Dijagnoze su bile: Acne cysticae et papulopustulosa, Acne vulgaris itd. Isla sam na čišćenje lica,pila sam čak i Roaccutane 8 mj.(koji je jako štetan!) ali se stanje ponovo pogoršava! Čak mi je doktor rekao da jos ne postoji nesto sto bi riješilo moj problem! Probala sam razne preparate i bila sam kod mnogo doktora ali mi nista nije pomoglo! Sve je to bilo privremeno! Zato Vas molim da mi pomognete! Ako su pronašli lijek za gore bolesti,morali su i za ove akne terminatore
!