Pooooomagajte

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Zanshin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 23, 2011 2:15 pm

Pooooomagajte

Post od Zanshin »

Malo mi je bio urastao nokat,uzeo sam grickalicu i pokušao da odstranim taj deo,ali mi je deo nokta pukao i ostalo je malo parčence koje raste pravo u kanalčiću između nokta i kože.Crvena mi je koža i ima malo gnoja.Šta mi reporučujete,da odem kod pedikira ili nešto hirurški ili ima nešto treće???pročitao sam sve komentare,al nisam našao moj slučaj,da ostane deo nokta i onda mi bode u kožu i stvori se crvenilo. MOLIM VAS ZA POMOĆ :(
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: Pooooomagajte

Post od zdravo »

Crvenilo i to malo gnoja je znak da je rana inficirana. Nisam siguran da je svaki pedikir kompetentan da resava takve probleme, ali zato svaki hirurg jeste kompetentan. Nije pametno da se dalje upustate u samostalno resavanje vaseg problema. Dok se ne javite lekaru, mozete da ispirate ranicu hidrogenom ili jodom, izbegavajte zatvorenu obucu, perite noge nekoliko puta na dan i odrzavajte ih suvim. Pozdrav!
Odgovori