POMOZITE DA SE RIJESIM KOMEDONA

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
AJLLA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 16, 2005 10:19 am

POMOZITE DA SE RIJESIM KOMEDONA

Post od AJLLA »

IMAM 26 GOD I IMAM PUNO PROBLEMA SA KOMEDONIMA.IMAM MALE PORE STO ZNACI DA MI KOZA NIJE MASNA.ISPOD OCIJU SU MI MALE BIJELE TACKICE KOJE REDOVE MAKNEM KOD KOZMETICARA ALI SE ONE VREMENOM VRATE.MOJ KOZMETICAR KAZE DA SU MI PORE MALE A MOJE TIJELA PRAVI PREVISE MASNOCE PA NEIZLAZI SVE NEGO SE ZADRZAVA ISPOD KOZE.PONEKAD SE POJAVI I PO NEKA BUBULJICA ALI NIJE STRASNO .PREDLOZIO MI JE DOKTOR DA PIJEM DIANE PIL I VEC GOD DANA OIJEM ALI BEZ IKAKVE PROMJENE.
STA DA KORISTIM I KAKO DA SE RIJESIM OVOG PROBLEMA
POZDRAV SVIMA I HVALA UNAPRED
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Ima rešenja, ali bi bilo dobro da slikate te promene. Malo mi je čudno da imate skupljene pore a da je koža masna. Takođe me interesuje da li Diane pijete iz ginekoloških razloga ili zbog kože?
AJLLA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 16, 2005 10:19 am

Post od AJLLA »

MOJA KOZA JE SUVA. A DIANE PIJEM VEC GODINU DANA IZ OBA RAZLOGA. JA ZIVIM U HOLANDIJI I DERMATOLOZI OVDE KAZU DA BI PILULE TREBALE POMOCI ALI JA NEVIDIM PROMENU , CAK STA VISE IZ DANA U DAN PRIMECUJEM I POGORSANJA, NE TAKO VELIKA !!!
HVALA UNAPRED
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Komedoni

Post od mr ph. Silvio »

Da li mozete da posaljete sliku promena. Kad dr Gorana i ja pogledamo slike, mogli bi da Vam napravimo neki preparat i posaljemo Vam po nekom.
Odgovori