Pomozite mi sa bubuljicama
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
ninoslava89
- Novi član

- Pridružio se: Sre Jul 21, 2010 1:19 pm
Pomozite mi sa bubuljicama
Pomozite mi molim vas imam 1 veliki problem sa bubuljicima. Isla sam kod dermatologa i dosta mi se poboljsalo stanje,ali mi je rekla da vise ne moze da mi pomogne jer ce da mi izlaze do 40.-te godine. Imam dosta sitnih oziljaka i poneka mi bubuljica izadje,a pred menstruaciju unakazi mi se lice,al se kolko tolko povuce. Imam dosta i mitisera. Vise imam fleka koje ostanu od bubuljice nego njih,al ja bih ako je mguce da mi bude cisto lice. Koristila bih preparat dr. Milojevica,al ne znam dal ce da resi moj problem posto nemam toliko bubuljica. Ako ima jos nekog sa ovim problemom javite se i pomozite mi. . . Ljubim vas,Andrijana 
- SilverShark
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Re: Pomozite mi sa bubuljicama
Jesi li radila hormonske analize? Sta si od preparata koristila?
-
ninoslava89
- Novi član

Sta su ti to ,,hormonske analize"? Nisam,prvo sam koristila neutrogenu ujna mi je donela iz Amerike,pa baby puder,pa kad sam isla kod dermatologa neke mesavine na bazi alkohola,klinda gel,airol kremu za mitisere, domace maske,ne znam sta vise da koristim,ocajna sam,hvala u napred. ljubim vas 
-
ninoslava89
- Novi član

meni je sve to donekle pomoglo,al se bubuljice opet,opet i opet vracaju. . . Opet kazem nisu to neke bubuljice,al ima mnogo ljubicastih fleka i oziljaka do duse sitnih,al me nervira. Mama mi kaze da je ona imala jos veci problem,al nista nije koristila jednostavno je pustila da prodje,ja ne mogu da cekam. . .