pomoc u vezi kose!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
_stefan_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 09, 2008 6:29 pm

pomoc u vezi kose!!!

Post od _stefan_87 »

..do pre mesec dana sam imao dugu kosu(6-7 godina, bila mi je do pola ledja)...medjutim zbog preteranog opadanja sam se osisao, jer se znatno proredila, rekli su mi da je mozda uzrok opadanje tezina i duzina kose i to sto sam je stalno vezivao...od kada sam se osisao izgleda jako retko i cini mi se da nije prestala da opada.. pa me interesuje da li ce se mozda vremenom progustiti i da li dlaka na mestu na kom je opala ponovo raste??? hvala unapred
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jasbi »

Imaš na temi o opadanju kose dosta postova o ovom problemu.....

Vidi, meni se opako proredila zbog masnoće....Koristim neke šampone i ampule i sad ima regenerisanih korena i novih kratkih dlaka. Tako da je najbitnije utvrditi uzrok opadanja, i primeniti potrebnu terapiju.

Pročitaj temu..
_stefan_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 09, 2008 6:29 pm

Post od _stefan_87 »

kako si utvrdila da je uzrok masnoca...jel si isla kod nekog dermatologa? ako bi mogla da mi das neki broj telefona ili adresu tog kod kog si bila, jer kazes da primecujes rast nove kose??
Odgovori