E ovako , moj problem je vec dugi dugi niz godina , jos kad sam bio manji na glavi , tacnije na kozi ispod kose su se pojavila kao neka "bela parceta" kao perut samo sto je na kozi , u predelu oba zulufa tako sa strane od nazad i mnogo je svrbelo i kada se cesao sve je ispadalo kao perut (samo sto nije perut to su se cudili svi lekari kod kojih sam bio) , bio sam kod raznih koznih doktora svasta su mi davali da mazem na tim mestima ,razne sampone , gelove sto se rastava pa se masira glava ( ovoga se najsvezije secam zato sto je bilo samo pre par godina) inace sve i svasta su mi prepisivali ja sam sve to ispostovao, bio kod jednog , drugog , treceg koznog lekara , cak sam bio i kod privatnika kompjuterski su me gledali preporucili neke lekove za mazanje koje sam bio jedva nabavljao , secam se cak sam i kokosijim jajima prao kosu , medjutim to nista nije pomagalo , doduse mozda se u nekom periodu nestajalo to ali uvek se vracalo i tako su prolazile godine i godine , zadnjih 4,5 godina uopste na to nisam obracao paznju kao da se povuklo malo ostalo jos uvek ima samo na jednom mestu ok ja sam na to bio i zaboravio ali medjutim u februaru 2010 godine sam primerio par bele dlake u predelu pored temena tacno gde imam to kao perut na kozi , otiso sam kod koznog lekara i rekli su mi samo da je to beli pramen nista strasno , medjutim te bele dlake su se prosirivale postepeno i evo do sada pa recimo u tom delu 30cm u precniku da mi je pobelela kosa kao da sam osedeo , ja sam ubededjen da nisam osedeo zato sto ispod te bele kose je i bela koza na glavi kao pecat recimo i tacno tu imam to slicno kao perut , siguran sam da je to belo na kozi sto sam imao da je preslo i na kosu , pa ja sada pitam ovde vas dali znate u cemu je problem kozom na glavi , mene sad brine ta bela kosa i koza dok ta bela parceta samo u tom predelu ima malo to me sad manje brine...Ako neko zna da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan , samo da napomenen da ja tu belu kosu farbam posto mnogo se vidi i nije mi sve jedno , tako da ne mogu da slikam..mogu jedino kada se osisam i primetio sam da kod ljudi koji su sedi samo im je kosa seda a ne ispod kose i koza kao kod mene i moja je mnogo belija...
hvala unapred
Izvninte verovatno ima gresaka brzo sam kucao.
Pomoc u vezi glave
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai