Pomoc !

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Sajchi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 05, 2004 7:06 pm

Pomoc !

Post od Sajchi »

Potrebna mi je pomoc aparata,preparata koji se ticu kozmetike, a imena im pocinju na slovo U . Krenula sam u skolu za kozmeticare,pa sam dobila domaci zadatak ! Hvala unapred !
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Bravo! Zato sto si vredna i zelis da uradis domaci.
Preparati URIAGE
Aparati Ultrasound, da li ti je dosta za pocetak!Pozdrav!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Sajchi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 05, 2004 7:06 pm

Post od Sajchi »

Zahvaljujem se Gorani na prvoj pomoci.Gde mogu o ovim kozmetickim aparatima i preparatima opsirnije da se informisem? U kozmetickim casopisima ili medicinskim knjigama? I kojim?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Za Uriage imas prezentaciju u autorizovanim skriptama za Estetsku negu 1 i u novinama u estetskoj medicini, koje se mogu poruciti u kopirnici VMS na CD-u prezentacija. Lepe clanke mozes naci i u casopisu Nouvell estetique, a delimicno i u lepoti i zdravlju. Najvise mozes da naucis na internetu na brojnim sajtovima
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori