pomoc !!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
aleksandar11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 10:52 am

pomoc !!!!

Post od aleksandar11 »

bio sam kod doktorice prije 2 dana i ona mi je promijenila terapiju....prije sam koristio aknefug oksid wash colpoderm gel za akne i pio sam amracin i na kraju uvece sam stawljao mixturu alba...a sad mi je prepisala skinoren ,sebamed sapun clear face,amracin,retin-a o,5 &.....a sada me owo interesuje....kada budem koristio skinoren ili retin-a o,5 % dali treba da isperem vodom ili da mi to stoji na kozi.....xwala unaprijed
Maki_Milica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 21, 2009 12:33 am

Re: pomoc !!!!

Post od Maki_Milica »

ja sam zavrsila sa aknefug washom i koristila sam pre oko godinu dana skinoren..ja sam ga stavljala ciljano i bio mi je ok..sad koristim sebamed sapun i za lice i ledja i bas mi odgovara..posle namazem zorac 0,o5 % i mogu ti reci da sam i vise nego zadovoljna a koristim ga samo mesec dana..namazem ga u tankom sloju na problematicna mesta i NE SKIDAM..ni skinoren nisam ispirala vodom..ako te jos nesto interesuje pitaj.. :wink:
Odgovori