Pomoc- milije kod beba

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ikica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:53 pm

Pomoc- milije kod beba

Post od ikica »

Molila bih vas da ukoliko neko ima neku informaciju ili savet u vezi mog problema da mi kaze, naime imam sina od 11 i po meseci, pre nekih mesec dana mozda nesto vise poceo da dobija na kolenima i na usima onako kao neki osip koji meni nije ni licio na osip klasicni nego onako kao malene bele bubuljice koje nisu ni upaljene niti pa primecujem da mu to smeta; poceli su od nekoliko po kolenima da bi sa vremenom se to prosirilo onako vise po kolenima, pa i po obrazima malo, uhvatilo malo i nogice i sad pocinju i rukice kod ramena. Pitala pedijatre, rekli da nije alergija, da se radi jednostavno o konstituciju koze ili ono kako zovu "kokosja koza" i da jednom reci- nema ni leka ni ista sta se moze preduzeti :cry: Meni je sve to strasno zato sto stanje se ne popravlja nego se pogorsava, te milije nikako da se povuku, samo sve vise i vise izlaze. Molila bih vas da mi kazete dali je neko imao ovakvo iskustvo i sta mogu da preduzmem u vezi toga, posto ipak se radi o jako malom detetu.
Odgovori