pozdrav svima
Moj problem je sledeci. Imam 24 godine. Od pre 2 godine (mozda i vise) primetio sam da mi kosa malo vise opada, narocitu pri kupanju pa brisanju peskirom, onda kad prodjem prstima kroz kosu itd. Nisam tome davao neki znacaj. Ali posle nekog vremena primetio sam da mi se kosa dosta proredila i da sam dobio blage zaliske. Na temenu mi se kosa najvise proredila, i samo teme mi je malo osteljivije na dodir, tj kao da mi je koza tanja pa time i vise boli na dodir. Hoce glava (narocito teme) da me dosta svrbi, a i po celoj glavi mi se pojavljuju gnojne bubuljice.
Da napomenem da sam imao bas gustu i jaku kosu(cak sam dobijao i komplimente za to) i nikad nisam imao problema sa njom . Cini mi se da imam predispozicije da ocelavim.
Od sampona sam koristtio BIOMELEM i protiv peruti, i za masnu kosu...Mozete li da mi kazete kako da zaustavim dalje opadanje i jos nesto vise vezano za to.
hvala unapred
Pomoc, gubim kosu... :(
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Pomoc, gubim kosu... :(
Pozdrav,
ja sam zensko i kosa mi ravnomerno opada vec skoro 3 meseca, na terapiji sam tri nedelje i nema jos uvek poboljsanja. Meni je teme takodje osetljivo, imam svrab, ali nemam bubuljice. Kosa mi se znatno proredila i promenila, postala je tanja, u stvari tjeme izgleda normalno.
Bilo bi dobro da posetis dermatologa, meni je doktorica prepisala Alpecin C1 sampon, Diprosalic i Pilfud, kao sto rekoh jos nema poboljsanja, verovatno trebam jos da cekam, danas sam prala kosu i otpalo je preko 300 dlaka, u panici sam toliko da ne mogu normalno ni funkcionisati.
ja sam zensko i kosa mi ravnomerno opada vec skoro 3 meseca, na terapiji sam tri nedelje i nema jos uvek poboljsanja. Meni je teme takodje osetljivo, imam svrab, ali nemam bubuljice. Kosa mi se znatno proredila i promenila, postala je tanja, u stvari tjeme izgleda normalno.
Bilo bi dobro da posetis dermatologa, meni je doktorica prepisala Alpecin C1 sampon, Diprosalic i Pilfud, kao sto rekoh jos nema poboljsanja, verovatno trebam jos da cekam, danas sam prala kosu i otpalo je preko 300 dlaka, u panici sam toliko da ne mogu normalno ni funkcionisati.