Naime na penisu-pri dnu imam dosta pristica-koji nisu pristici nego izgledaju tako.Pri pokusaju istiskivanja izade nes bijelo ali pristici se ne micu.A nemoze ih se do kraja istisnut.E sad oni ne bole,ne svrbe i da ih ne vidim nebi ni znao da postoje.Ali su tu i to me zivcira.Da li je to nes sa lojnicama ili sta.Izgledaju ko potkozni pristici.Na pritisak imam osjecaj ko da mije neki kamencic pod kozom.Sta je to.Pomoc molim.Hvala.
E da imam ih i na testisima odmah na dlaci-odnosno gdje dlaka izrasta(znaci izgleda kao da dlaka iz tog izlazi).Vec ih jako dugo imam (mozd 2 god a mozda i cijeli zivot jer prije kad sam bio mulac nisam iso za tim) ali nisam znao sta je i dalje neznam a bed mi je pitat.Jesu to mozda zacepljene znojnice ili lojnice ili sta.Je to opasno?Je se to moze nekako uklonit(najrade bi ig odrezo skalperom kolko me zivciraju kad igh vidim).Ozbiljno-pomoc.
Pomoć
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma ne moj da brines, to ti je nesto vezano za lojne zlijezde. Ne znam precizno sto pa ce ti neki doktor odgovoriti. Uglavnom, ja sam imao dosta toga kada sam bio mladji(pubertet) i gnjavio sam i tiskao, ali to ti nista ne pomaze. Sada mi se skroz povuklo. Zavisi ti od covijeka do covijeka. Ima dosta ljudi koji to imaju u pubertetu pa im se kasnije povuce, nekima ostane i poslije a intenzitet varira od jedva vidljivog to jako ruznog. Uglavnom nije opasno i ako se dobro sjecam diskusije na nekom medicinskom forumu jako se tesko rijesava(da ne kazem nikako).