POMOĆ - ŠUGA !!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
chups07
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 22, 2015 10:42 am

POMOĆ - ŠUGA !!!!

Post od chups07 »

Pozdra svima. U drustvu se pojavila šuga i sada iako nisam imao nekih vidljivih simptoma poceo sam da se mazem sumporom 15%. Terapiju sam sproveo tako sto sam se mazao 5-6 dana pa sam se okupao i odmah posle toga nastavio sa mazanjem 5-6 dana. Znaci mazao sam se sumporom 12 dana. Posle toga sam sve ocistio, dezinfikovao, promenio posteljinu. Obucu sam samo poprskao asepsolom posto nisam znao sta drugo. I dalje imam taj svrab, sinoc kada sam legao nisam mogao da zaspim to je bio osecaj kao da nesto gmize po meni. Imam na par mene kao neke sitne sitne roze fleke 3-4 u vrh glave. To gmizanje sa javlja po nogama i rukama najvise. Zanima me da li je to suga posto sam vec poceo da ludim i ne znam sta da radim. Sa mazanjem sam prestao pre 4 dana. Molim vas pomagajte
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: POMOĆ - ŠUGA !!!!

Post od aaaca »

Отиђи код кожног лекара да те детаљно прегледа. Велика је шанса да то осећаш само психички, а мислим да бих се и ја тако осећао у твојој ситуацији.
Odgovori