Naime na licu dugi niz godina imam millijume ili grizlice, ili kako se već zovu. Male bele tačkice ispod kože. U poslednje vreme me baš izluđuju i ne znam šta ću više. Išla sam kod kozmetičarke koja ih je uvek bušila iglicom i istiskivala, lice bude užas ali posle nekog vremena sve to splasne. Ona mi je uvek govorila da lice umivam sapunom. I ja jesam umivala sapunom dok nisam shvatila da je to užas i da isušuje kožu. I ja kupim Biotenov gel za umivanje lica i kremu, zelena linija. Koristila sam svega nekoliko dana, i ove bele kuglice su još više izašle. Gore nego od sapuna. Koža katastrofa. Imam 20 godina, a već bore od smejanja, toliko je izmučena. Sam tip kože mislim dam je mešovit.
Pročitala sam ovo "Uzrok pojavljivanja grizlica je nepravilna nega, upotreba sapuna, gelova za umivanje. Koža na povrsini je dehidrirana i ne propušta sebum koji izlučuju lojne žlezde. Zapušen je fiziološki kanal na površini i masnoća se nagomilava tj. grizlica se povećava."
Čitala sam da je dobra apoteka Koto derma, koliko oni naplaćuju pregled i da li su zaista dobri?
Ja više ne znam šta da koristim.

Molim vas za pomoć.