Dok sam igrao fudbal nekoliko puta sam bio zgazen na palcu noge i kad sam dosao kuci osetio sam samo manje bolove pri pritisku palca o pod ili odozgo i tek posle 3-4 dana sam primetio da je malo napukao po sredini tj. nekih 3-4mm iznad sredine prema vrhu i da izgleda kao da ce se odvojiti...nisam hteo nista da diram i posle 20-tak dana taj polomjen vrh mi je otpao i ostao sam bez 30-tak% nokta...
sad me zanima da li ce taj nokat normalno rasti tj. strah me da ne raste ka unutra pa da se nesto iskomplikuje ???
Polomljen nokat na noznom palcu (odg plizzz)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jun 10, 2010 11:04 pm
Re: Polomljen nokat na noznom palcu (odg plizzz)
Svaki problem je specifican za sebe,najbolje je staviti sliku koja je ostra pa kad se vidi o cemu je rec da se prokomentarise,ovako napamet su samo nagadjanja.Nokat treba da raste u duzinu ali opet zavisno od slucaja do slucaja,moze da se krivi,deblja,da ima ispod nokat koji raste,moze da se trosi kao pesak pa da ne raste u duzinu i najbolje da normalno izraste kao da nije nista bilo,jedino bi imao na sebi male talase i zadebljanja neznatna,sto ce reci opet,napamet je tesko ali ima puno tu matematike.
Pedikir sam i radim uglavnom na problemima, urastanja noktiju i drugim problemima vezanih za pedikir.Radim deci (najmladji 9meseci,ispravka najmladji 67 dana) i odraslima BEZ SKALPELA!