Pojava velikog broja potkoznih mladeza u kratkom roku!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
hokilida
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 12:47 pm

Pojava velikog broja potkoznih mladeza u kratkom roku!!!

Post od hokilida »

Imam 35 godina i zivim u Vojvodini okolina Vrbasa. Otac sam dve devojcice. Pre nekoliko nedelja sam primetio da su mi se poceli pojavljivati novi ( vec imam jako puno potkoznih mladeza i nekoliko natkoznih koji su tu skoro od rodjenja ) mladezi i to na nogama , rukama , grudima , ledjima pa cak i na licu i vratu . Ne znam sta da radim ? Da li je to od sunca ili nesto drugo ? Da li je opasno ?
Molim ako neko zna da li se moze objasniti uzrok i posledice ove pojave ?
Gde je najbolje da potrazim pregled ? Bio sam kod lokalnog doktora opste prakse i on mi je pokazao da i njemu se pojavio JEDAN novi mladez . Ej , meni su za dve nedelje se pojavili oko 50 novih mladeza potkoznih . Sta da radim?
hokilida
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 12:47 pm

Post od hokilida »

-zar niko ne zna nista o ovoj pojavi? Uzrok , posledice ? Ajde neko!
drM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 5:34 pm

Post od drM »

Da li ste svetlije puti? Da li lako "izgorite" prilikom sunčanja?
Meni sve to što ste opisali liči na sunčane pege, pogotovo što vam izlazi na delovima tela koji tokom letnjih meseci ostaju nepokriveni odećom.
Ali da biste ipak bili sigurni da nije ništa ozbiljno savetujem vam da se javite dermatologu i uradite dermoskopiju neke od tih promena.
zoroslav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 31, 2007 10:43 am

Post od zoroslav »

ja imam slican problem sa pojavom potkoznih mladeza pa me zanima jeste mozda saznali sta je uzrok tome ?
Odgovori