Pojava na dlanu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Melani994
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2017 9:24 am

Pojava na dlanu

Post od Melani994 »

Pozdrav, vec sedam meseci imam neki neobican oblik kruga na dlanu, koji ne svrbi i ne boli, samo stoji tako vise je vidljiv kada je ruka u uspravnom polozaju, stavljam link slike ispod, ako neko zna sta bi to moglo biti??
https://ibb.co/fdgJf5
DTroi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2017 12:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Pojava na dlanu

Post od DTroi »

Izgleda kao da su malo popucali kapilari usled nekog jačeg/dužeg pritiska na tu oblast...
Mislim da nemaš razloga za brigu, ali uvek možeš da se konsultuješ sa svojim lekarom...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Мање користи миша.
Melani994
Novi član
Novi član

Post od Melani994 »

aaaca napisao:Мање користи миша.
Ne koristim misa, nekoliko godina vec. :D Ovo mi se pojavilo jednom prilikom dok sam susila kosu, samo sam osjetila kao neko peckanje blago. Zbog izgleda kruga pomislila sam da je u pitanju gljivicna infekcija medjutim od tad se nista nije promjenilo, kruzic tako stoji i ne pravi nikakve probleme.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па круг баш и не видим али може свашта да буде у питању: инфекција, иритација, алергија, екцем... Пробај да мажеш једном по једном кремом: прополис, цинк, антибиотик, антимикотик, фенерган итд. У принципу за пет дана би требало да реагује а ако нема реакције онда пређеш на следећу крему.
Melani994
Novi član
Novi član

Post od Melani994 »

aaaca napisao:Па круг баш и не видим али може свашта да буде у питању: инфекција, иритација, алергија, екцем... Пробај да мажеш једном по једном кремом: прополис, цинк, антибиотик, антимикотик, фенерган итд. У принципу за пет дана би требало да реагује а ако нема реакције онда пређеш на следећу крему.
https://ibb.co/j8YpDQ Mozda se ovde bolje vidim, probala sam tom metodom kremica, nista se nije promjenilo. Jedino sto je specificno je da se vidi kad je ruka u uspravnom polozaju a dok je oborena uopste se ne primjecuje i da ne svrbi, ne boli, isti je od prvog dana ..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда су ти се скупили неки капилари па када усправиш руку крв се повуче јер нема довољно притиска па тада део коже побели. Када спустиш руку пристисак се повећа и крв уђе у капиларе.
Odgovori