Pozdrav, vec sedam meseci imam neki neobican oblik kruga na dlanu, koji ne svrbi i ne boli, samo stoji tako vise je vidljiv kada je ruka u uspravnom polozaju, stavljam link slike ispod, ako neko zna sta bi to moglo biti??
https://ibb.co/fdgJf5
Pojava na dlanu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 25, 2017 12:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Pojava na dlanu
Izgleda kao da su malo popucali kapilari usled nekog jačeg/dužeg pritiska na tu oblast...
Mislim da nemaš razloga za brigu, ali uvek možeš da se konsultuješ sa svojim lekarom...
Mislim da nemaš razloga za brigu, ali uvek možeš da se konsultuješ sa svojim lekarom...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Мање користи миша.
Ne koristim misa, nekoliko godina vec.aaaca napisao:Мање користи миша.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па круг баш и не видим али може свашта да буде у питању: инфекција, иритација, алергија, екцем... Пробај да мажеш једном по једном кремом: прополис, цинк, антибиотик, антимикотик, фенерган итд. У принципу за пет дана би требало да реагује а ако нема реакције онда пређеш на следећу крему.
https://ibb.co/j8YpDQ Mozda se ovde bolje vidim, probala sam tom metodom kremica, nista se nije promjenilo. Jedino sto je specificno je da se vidi kad je ruka u uspravnom polozaju a dok je oborena uopste se ne primjecuje i da ne svrbi, ne boli, isti je od prvog dana ..aaaca napisao:Па круг баш и не видим али може свашта да буде у питању: инфекција, иритација, алергија, екцем... Пробај да мажеш једном по једном кремом: прополис, цинк, антибиотик, антимикотик, фенерган итд. У принципу за пет дана би требало да реагује а ако нема реакције онда пређеш на следећу крему.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда су ти се скупили неки капилари па када усправиш руку крв се повуче јер нема довољно притиска па тада део коже побели. Када спустиш руку пристисак се повећа и крв уђе у капиларе.