pojacano znojenje u predelu pazuha

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
svrle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 27, 2007 7:42 pm

pojacano znojenje u predelu pazuha

Post od svrle »

sta da radim povodom ovog problema,znaci znojim se pojacano ispod pazuha i leti i zimi,pocelo je ozbiljno da mi smeta i neprijatno je skroz u nekim situacijama.
mirjam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 1:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mirjam »

Plava herbina roll-on 100% pomaze,ali vise je nema u prodaji,zato sam ja ,sasvim slucajno,presla na malu rexonu u sticku,onu minijaturnu iz lilija sto kosta svega 60dinara,da ne poverujes kako to blokira znoj,a od neugodnog mirisa bas nista tokom celog dana,pa i vise! Zato pravac u Lily i kupi si ovo malo cudo,uzmi ili crni ili plavi,jer oni imaju neutralan miris te se uglavnom slazu sa svim parfemima...Ako kojim slucajem to kod tebe ne uspe,razblazi kasiku sode bikarbone u prahu u nesto malo vode,pa se s'tim dobro istrljaj ispod pazuha i pusti kozu da se prirodno osusi,tek posle nanesi pomenutu rexonu u sticku,pa cemo videti!
Moguce je i da te malo cimaju hormoni,ako ne to onda mozda preterana nervoza, sklonost panicenju,itd.. nesigurnost u sebe takodje moze da prouzrokuje ekcesivno znojenje,posebno po glavi i ispod pazuha.
U svakom slucaju,javi mi sta si uradila
Pozdrav
Odgovori