Pocinjem sa tretmanima vocnim kiselinama!?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Pocinjem sa tretmanima vocnim kiselinama!?
Pripremu cu raditi 2 nedelje (kremom i gelom), prvi tretman mi je zakazan za 8.1.2009. Jacina kiselina ce biti 40%. Radim sto zbog sitnijih oziljaka, rupica na T zoni, sto zbog dosadnih bubuljica. Imam 31 god. Ono sto me zanima je koliko ce mi to zaista pomoci i dali je previse da radim (po preporuci ) 2 x nedeljno, pet nadelja. Molim za pomoc ne zelim da se razocaram rezultatima!!!!!!!! HELP 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vidi ovako...Ja sam radila tretman vocnim kiselinama pre 2 godine....Krenula sam sa najslabijom kiselinom i vremenom mi je dermatolog povecavao....Isla sam jednom nedeljno,mesec dana....Rezultati su bili super na licu nisam imala nijednu bubuljicu i mitiser a koza mi je bila meka....Probaj,neces se pokajati...Pozzz
Velicanstveno je sto sam pobedila svoju zemaljsku strast,pa i ako nisam u tome uspela blazenstvo sam ipak iskusila
Re: Pocinjem sa tretmanima vocnim kiselinama!?
Vocne kiseline ce ti sigurno pomoci,bices zadovoljna.Naravno ukoliko to bude radila osoba koja je strucna za to.Moze da se radi 2x nedeljno,jer to iskljucivo zavisi od toga kakvo ti je sada lise tj.koza.Ono cega treba striktno da se pridrzavas je sa koristis kreme sa visokim zastitnim faktorom i da se ne izlazes suncu.nina13 napisao:Pripremu cu raditi 2 nedelje (kremom i gelom), prvi tretman mi je zakazan za 8.1.2009. Jacina kiselina ce biti 40%. Radim sto zbog sitnijih oziljaka, rupica na T zoni, sto zbog dosadnih bubuljica. Imam 31 god. Ono sto me zanima je koliko ce mi to zaista pomoci i dali je previse da radim (po preporuci ) 2 x nedeljno, pet nadelja. Molim za pomoc ne zelim da se razocaram rezultatima!!!!!!!! HELP