Pocinjem sa tretmanima vocnim kiselinama!?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
nina13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 23, 2008 10:50 pm

Pocinjem sa tretmanima vocnim kiselinama!?

Post od nina13 »

Pripremu cu raditi 2 nedelje (kremom i gelom), prvi tretman mi je zakazan za 8.1.2009. Jacina kiselina ce biti 40%. Radim sto zbog sitnijih oziljaka, rupica na T zoni, sto zbog dosadnih bubuljica. Imam 31 god. Ono sto me zanima je koliko ce mi to zaista pomoci i dali je previse da radim (po preporuci ) 2 x nedeljno, pet nadelja. Molim za pomoc ne zelim da se razocaram rezultatima!!!!!!!! HELP :cry:
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Koliko je meni poznato, ne radi se 2x nedeljno.
Gledaj da to radi dermatolog i neko ko ima dovoljno iskustva.
jovana-idealnolosa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 8:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jovana-idealnolosa »

Vidi ovako...Ja sam radila tretman vocnim kiselinama pre 2 godine....Krenula sam sa najslabijom kiselinom i vremenom mi je dermatolog povecavao....Isla sam jednom nedeljno,mesec dana....Rezultati su bili super na licu nisam imala nijednu bubuljicu i mitiser a koza mi je bila meka....Probaj,neces se pokajati...Pozzz
Velicanstveno je sto sam pobedila svoju zemaljsku strast,pa i ako nisam u tome uspela blazenstvo sam ipak iskusila
nail
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 10:55 pm

Re: Pocinjem sa tretmanima vocnim kiselinama!?

Post od nail »

nina13 napisao:Pripremu cu raditi 2 nedelje (kremom i gelom), prvi tretman mi je zakazan za 8.1.2009. Jacina kiselina ce biti 40%. Radim sto zbog sitnijih oziljaka, rupica na T zoni, sto zbog dosadnih bubuljica. Imam 31 god. Ono sto me zanima je koliko ce mi to zaista pomoci i dali je previse da radim (po preporuci ) 2 x nedeljno, pet nadelja. Molim za pomoc ne zelim da se razocaram rezultatima!!!!!!!! HELP :cry:
Vocne kiseline ce ti sigurno pomoci,bices zadovoljna.Naravno ukoliko to bude radila osoba koja je strucna za to.Moze da se radi 2x nedeljno,jer to iskljucivo zavisi od toga kakvo ti je sada lise tj.koza.Ono cega treba striktno da se pridrzavas je sa koristis kreme sa visokim zastitnim faktorom i da se ne izlazes suncu.
Odgovori