Pocinjem koristiti minoxidil,iskustva?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
korisnik234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 15, 2018 3:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pocinjem koristiti minoxidil,iskustva?

Post od korisnik234 »

Pozdrav,imam 23 godine i u zadnjih godinu dana primijetio sam da mi opada kosa,pogotovo naprijed,do skora mi nije toliko smetalo ali evo odlucio sam da uradim nesto u vezi tog.Kupio sam Pilfud 5% kao i fitoval kapsule.Citao sam dosta toga na internetu,i dosta ljudi kaze da u prve 3-4 sedmice kosa dosta vise opada i da je to zapravo znak da minoksidil djeluje.Zanima me koliko je vama kosa opadala,da li ste primijetili vi ili i drugi ljudi/prijatelji,s obzirom da sam nesiguran sto se tice kose i ne znam kako bi reagovo ako kosa primijetnio pocne da opada u te prve 3-4 sedmice?pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Pocinjem koristiti minoxidil,iskustva?

Post od aaaca »

Не знам за то али на мом сајту http://* имаш неколико савета везаних за косу.
Maslacak2426
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 21, 2018 6:53 pm

Re: Pocinjem koristiti minoxidil,iskustva?

Post od Maslacak2426 »

Minoxidil je lek koji je antihipertenziv u osnovi ali kao nezeljeno dejstvo dovodi do ubrzanog rasta dlake. stvar kod njega je sto ti nece povecati broj folikula niti ce uticati na cvrstinu dlake niti na duzinu njenog zivota vec samo da ono sto je "zaceto" da brze poraste. To je terapija koja ce ti pomoci u nekom pocetnom periodu,nadugacko bas i ne... ali iz porodice imam pozitivna iskustva sa terapijom Diprofosa i Pantogarom . Dosta je komplikovana pa bih ti preporucila da odes kod dermatologa na pregled da ti sve lepo objasne! Srdacan pozdrav!
Odgovori