Plikovi!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nemanja065
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 4:07 pm

Plikovi!!!

Post od nemanja065 »

u pocetku su mi se pojavile crvene tackice ispod pazuha koje su uzasno svrbile.U kontaktu sa morskom vodom one su se sirile i izrastale u kao neke naduvane plikove koji vremenom puknu ili prilikom dodira.Naravno kad me je toliko svrbil da sam i morao cesati sto je pogorslo situacij stvarajuci kraste.Bio sam kod doktora i kaze da nije nikad do sad vidio ovo a posumnjao je u herpes.Koristim stanicid mast,a cim udjem u more i izadjem izraste taj plik.Trenutno sam dosao kuci sa mora i naravno plikova nema kao da polako prolazi(ostalo je jos samo crvenilo) pa me zanima od cega mi je to nastalo(moguce od prljave vode infekcija) i da li je nesto ozbiljnije(mada mi se cini da nije),s obzirom da nikad nisam ima problema sa tim kao ni sa cim u vezi koze. Hvala
nemanja065
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 4:07 pm

Plikovi!!!

Post od nemanja065 »

Inace tetka mi je doktor i rekla je da je to bakterija(stafilokoka) i dala mi je stanicid mast.kraste polako prolaze a mene samo zanima da li je ta bakterija opasna i da li ima vjerovatnoce za povratak ili dalje pojavljivanje s obzirom da nikad nisam imao problema. Pozdrav
Odgovori