pitanje u vezi koze pazuha,hitnooo pleaseee
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
pitanje u vezi koze pazuha,hitnooo pleaseee
Evo ovako mene zanima nesto sto do sada nisam videla ovde u porukama i pitanjima,naime vec jedno vreme zapravo zadnji mesec dana imam neobjasnjivi nemormalni svrab u predelu pazuha,ali samo levog sto je zanimljivo,svrab je kao da me je ujelo hiljadu komataca i nekada se pojavljuje i crvenilo a nekada ne.Da li neko zna nesto o ovome?

Da ispod pazuha koristim metod brijanja kao depilaciju zato sto mi je kozmeticarka rekla da ne bih smela na tom predelu da radim depilacije voskom iako bi meni to bi lakse i bolje.Svrab se pojacava odmah nakon brijanja tada je nesnosan i tada se najvise i pojavljuje crvenilo,nakon nekoliko dana crvenilo malo se umanjuje ali svrab je i dalje tu i on je svakodnevni.Od proizvoda koristim iskljucivo stikove i nista drugo godinama vec,zadnjih dve godine koristim REXONA stick i on mi je bio do sada super i odjednom mi se to eto pojavilo.

Hvala ti puno.Naravno,posle svake upotrebe menjam brijac,jednom sam ga koristila dva puta i mislila sam da je to zbog toga ali sam kasnije videla da nije,takodje sam promenila i stick i koristila sam i drugi i to zadnjih par dana ali situacija je ista,izgleda da cu na kraju zaista morati kod dermatologa,dosadilo mi je vise da se ceskam  Hvala jos jednom.
 Hvala jos jednom.

Hvala jos jednom.
 Hvala jos jednom.Re: pitanje u vezi koze pazuha,hitnooo pleaseee
I ja imam slican problem od skoro, inace imam osetljivu kozu, ali leti se ceskam tu i tamo od znoja, bas se obilno znojim, medjutim nikad do sad ispod pazuha. Doduse nema vise starog satin care-a, jedinog zileta koji mi je odgovarao, tj ima ali nije isti, ne znam zasto su onaj gornji sundjerasti deo promenili, sad je plastican i vise nije tako nezan, javljaju se iritacije. Tako da se meni to pretpostavljam desilo koriscenjem tog losijeg brijaca u kombinaciji sa znojenjem. Koristila sam puder posle brijanjai posle sm malo sacekala bez brijanja, doduse sad je i hladnije,koristim drugi brijac, onaj narandzasti zilet sa 2 u pakovanju , ali ni on mi ne odgovara, zapinje, nije nezan, plasim se kad opet krenu vrucine i znoj,... inace od znoja sam imala problem svraba i na dekolteu. Ko zna sta kako nek pomogne a ja sto jedino znam je da eto pomaze puder i cesce tusiranje da se spere znoj.