Pitanje

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
dzoni966
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 01, 2016 5:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pitanje

Post od dzoni966 »

Imam vec duzi vremenski period problema sa crvenilom na izlazu uretre, mislim da je to od mokrace, radio sam 2 puta urinokulturu nista nije pronadjeno, doktor mi je dao MAROCEN, to je proslo, medjutim opet se pojavilo, pa onda sam radio rezultate krvi, i mokrace, rezultati krvi odlicni, mokraca pokazuje infekciju i malo bakterija. Onda sam otisao kod dermatologa, dao mi je PANTANOL kremu i jos jedno nzm kako se zove, rezultati nista. Onda je uradjen bris uretre, rezultati pokazuju bakteriju STAPHYLOC.HAEMOLYTICUS, doktor mi daje antibiotik CEFAKLOR (Sa antibiograma), medjutim nista, uradjen opet bris uretre nadjeno, STREPTOCOCCUS VIRIDANS i retke kolonije STAPH,HAEMOLYTICUS.Nije bilo nikakvog sexualnog odnosa u tom periodu od kada mi se ovo desava. Trenutno pijem amoksicilin+ingh blak. I mazem 2 kreme. Medjutim pri kraju sam antibiotika, crvenilo se ne pomera. Da napomenem. Pre briseva uretre sam pio HEMOMYCIN, posle tog lega je proslo peckanje prilikom mokrenja i trenutno nemam nikakvo peckanje samo crvenilo. Koje je vase misljenje?
Odgovori