[b]pitanje za dermatologa[/b]
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
[b]pitanje za dermatologa[/b]
Zdravo svima.Molila bi lekara dermatologa da mi pomogne prilikom izbora kreme za lice. Imam 38 godina.Nikada nisam imala bubuljice i po mojoj proceni lice je prilično suvo. Ujutro nakon umivanja lice je neverovatno zategnuto i moram odmah da namažem kremu. Kada se nasmejem pojave mi se bore koje se protežu na 1/3 orbaza. Koristila sam Vichy skoro sve kreme Nutrologie 1 i 2. Sada trenutno Nutrologie Baume ujutro a za noć Lif activ pro. Nisam baš previše zadovoljna. probala sam tester Myokin nije bilo loše ali je to samo proba. Molim Vas da mi pomognete i objasnite da li mojoj koži treba masnoća ili vlažnost. Šta mislite o Vicy kremom Retin c.Možda su moje trenutne kreme prejake za mene a možda i ne.DA li predlažete nekog drugog proizvodjača.Puno pozdrava.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 11:53 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I ja isto imam tih problema, posle tusiranja i umivanja lice mi se zategne i ne mogu da izdrzim, odmah namazem kremu, a imam 25 godina i mesovitu kozu...opste ne znam o cemu se radi
cak i imam bore oko ociju, po celu i oko usana dve linije, inace nisam nikad imala bubuljice i imam svetao ten ali u poslednjih godinu dana stanje koze mi se znatno pogorsalo.
Molim Vas predlozite mi nesto za moju kozu

Molim Vas predlozite mi nesto za moju kozu