Pitanja za admina ovog podforuma

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pitanja za admina ovog podforuma

Post od Andjela »

Zasto:

1.Javno ne obavestite korisnike ovog podforuma da TELEDERMATOLOG ne radi i shodno tome uklonite postojecu reklamu?

2.Zasto javno ne obavestite korisnike da dr Gorana i mr Silvio (na zalost) odavno vise nisu urednici ovog podforuma?

3.Zasto se ne potrudite da pronadjete strucno lice/entuzijastu koje bi bilo raspolozeno da daje strucne savete svima kojima su oni potrebni?
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Uz svo dužno poštvanje dr Gorani i mr Silviu, kad god sam postavila neko pitanje na ovom podforumu, nisam ni očekivala odgovor od strane njih, već od forumaša.
Isto tako, verujem da je njihovo ranije prisustvo na forumu, uz povremeno davanje free saveta, pre svega bilo podstaknuto komercijalnim motivima.
Koliko sam upoznata, oboje imaju svoje privatne ordinacije/apoteke ili šta već. Kako njihovo angažovanje na forumu nije dalo očekivane rezultate - ljudi odoše, i ja ih razumem. Ni kod babe nema za džabe. :lol:

A što se tiče TELEDERMATOLOGA :roll: , zdrav razum je čudo, 8) pošalješ poruku jednom, pa čekaš, opet 2. put, opet čekaš, kad posle 3. slanja pitanja uz sve ljubazno zahvaljivanje ne dobiješ odgovor, bude ti skroz jasno DA JE BANER TU DA POPUNI BELU POZADINU. :-?

Ja predlažem Andjelu za novog moderatora! 8) Ali kad postavim neko pitanje, nemoj da te nema. :D 8)
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

+1 da Andjela bude moderator :lol: :P
+1 da Dragana15 bude moderator :P

P.S. Potpuno je razumljivo sto nema vise dr. Gorane i mr. Silvia, davali su svakom pojedinacne savete, i ljudi se vremenom smorili, a i nemaju toliko vremena za gubljenje, plus od altruizma se ne zivi :P Ipak im hvala i za toliko vremena koliko su posvetili forumu.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Da dopunim svoj predlog:
Imajući u vidu doprinos koji su dali svojim korisnim temama i savetima na forumu, najbolja kombincija bi bila - Andjela, Makki, i DRAGANA15.

Andjela - jako dobro "potkovana" za sve teme u vezi sa kozmetikom,
makki - expert za problematičnu kožu,
Dragana15 - studira kozmetologiju i sve u vezi sa tim, mislim da je to dovoljan razlog.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

E jeste bleseeee. :lol:

Pismo je ozbiljno mada gubim nadu da ce ga admin procitati.Ali vredi pokusati,jel tako? Tako jeeeeeeeeeee....

nenno,saveti onih koji su u 'istom cabru' su zaista dragoceni,ali svaka koza je prica za sebe i reaguje na iste preparate na drugaciji nacin.Uostalom,ovde smo se vise puta uverili u to.Dakle,mislim da je razmena iskustva sjajna stvar,ali nedostaje jedna karika u tom lancu :dermatolog koji bi svojom strucnoscu ,ovako 'odokativno', ukazao na prave smernice kada je konkretni problem u pitanju. Dakle,ovde zaista nedostaje jedan pravi dijagnosticar.

Dragana je visi kozmeticar (Dragance,jes' polozila diplomski,da te izljubimo?) i ma koliko se trudila da pomogne savetom (odlicna si Dragana!),ona je samo jedan deo tima koji se zove- dermatologija/kozmetologija.

Sto se tice vasih predloga,dragi moji,znam da se zezate,ali cu se praviti kao da nista ne primecujem pa cu vam ozbiljno odgovoriti u svoje ime:

-Nisam strucno lice pa ni ne mogu biti, niti ja, niti bilo ko ko nije profesionalni kozmeticar,dermatolog-urednik ovog podforuma (a i ne pada na pamet da snosim odgovornost za ijednu napisanu rec. Ok je kad je u pitanju kozmetika,tu se uglavnom uz kaficu mogu razmenjivati misljenja i iskustva ,a da se ne napravi velika steta,ali domen dermatologije nije moj..prema tome,dabome :D)

Dakle,i dalje stojim iza svih postavljenih pitanja .Za pocetak,dok se ne pojavi dermatolog koji bi bio nepopravljivi entuzijasta ,predlazem Draganu za nezvanicnog urednika.

'Se slazete?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

I da dodam,ozbiljno razmisljam o tome da predlozim i marka987 za moderatora/urednika?
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Ima li ovaj sajt uopste admina?!?
Ja otkako sam ovde,on se ne oglasava!
Ma DRAGANA& makki su tim snova!Samo nje nesto nema!
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

I ja se slazem da bi trebalo da neko obrati paznju i na ovaj deo foruma... mada mislim da ovaj apel administratoru niko nece videti, jer je forum prepusten sam sebi, sto dokazuje i niz spamova i slicno...
A Andjela, sada cemo i tebe da uposlimo :wink:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

"A Andjela, sada cemo i tebe da uposlimo"

Kud postavih temu!! :roll:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

:roll:
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

[quote="nenna"]Uz svo dužno poštvanje dr Gorani i mr Silviu, kad god sam postavila neko pitanje na ovom podforumu, nisam ni očekivala odgovor od strane njih, već od forumaša.
Isto tako, verujem da je njihovo ranije prisustvo na forumu, uz povremeno davanje free saveta, pre svega bilo podstaknuto komercijalnim motivima.
Koliko sam upoznata, oboje imaju svoje privatne ordinacije/apoteke ili šta već. Kako njihovo angažovanje na forumu nije dalo očekivane rezultate - ljudi odoše, i ja ih razumem. Ni kod babe nema za džabe. :lol:

Slažete se da mogu biti u pitanju i drugi razlozi, sem komercijalnih...
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

mr ph. Silvio napisao:
nenna napisao: Isto tako, verujem da je njihovo ranije prisustvo na forumu, uz povremeno davanje free saveta, pre svega bilo podstaknuto komercijalnim motivima.

Slažete se da mogu biti u pitanju i drugi razlozi, sem komercijalnih...
Stojim iza onoga što sam napisala, takvo je vreme da svako gleda svoj interes; svi mi koji imamo neki problem, postavljamo pitanja i učestvujemo u diskusijama tražeći rešenje;
Vi dajete odgovor, usput reklamirate svoju apoteku, i to je potpuno OK. Vreme je novac.
Odgovori